Devlet Bahçeli'den ilk açıklama: Önümüzdeki günlerde çok şey değişecektir, her şey değişecektir

Devlet Bahçeli'den ilk açıklama: Önümüzdeki günlerde çok şey değişecektir, her şey değişecektir
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerinin sonuçlarına ilişkin "Recep Tayyip Erdoğan 13. Cumhurbaşkanımız olarak seçilmiştir. Türk milleti tarih yazmıştır. Önümüzdeki günlerde çok şey değişecektir, her şey değişecektir" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhur İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın 13. Cumhurbaşkanı seçildiğini söyleyerek, Erdoğan'ı tebrik etti. Bahçeli, "28 Mayıs, fetih öncesi bir tarih olarak fethin önemi ne ise siyasete de o önemi kazandıracaktır. Önümüzdeki günlerde çok şey değişecektir, her şey değişecektir. Öyle gözüküyor. İnşallah Türkiye değişmez" dedi.

Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şöyle:

- Türk milleti bugün tarih yazmış, kutlu varlığına tertemiz iradesi ile sahip çıkmıştır. Yurt içinde ve yurt dışında yaşayan aziz vatandaşlarımızın katılımı ile seçim yapılmış kesin olmayan sonuçlara göre Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan 13’üncü Cumhurbaşkanı seçilmiştir.

- İstikrar ve güvenliğimiz, iç barış ve huzur ortamımız sandıkta müdafaa edilmiş, hamdolsun ülkemizin önü ardına kadar açılmıştır. Milletimiz iftira ve inkar siyasetine pirim vermemiştir. Milli geleceğimizin zillete değil zafere müstahak olduğu da tescillenmiştir. Dünya birleşmiş karşımıza geçmiş ama Türk milletine sökmemiştir." (Kısa Dalga)

Gündem