Diken muhabiri gazeteci Altan Sancar’a silahlı tehdit

Diken muhabiri gazeteci Altan Sancar’a silahlı tehdit
Diken muhabiri Altan Sancar, Nevruz kutlamalarını takip etmek ve ailesini ziyaret etmek için gittiği Diyarbakır’da üç kişi tarafından silahla tehdit edildi.

diken.com.tr muhabiri Altan Sancar, dün akşam saatlerinde aracıyla seyir halindeyken üç kişi tarafından durduruldu. Sancar'ı ehdit edenler, “Ayağını çok uzattın, akıllı ol” ifadesini kullanarak bellerindeki silahları gösterdi. Sancar’ın “Kimsiniz” sorusuna aynı cümleyi tekrarlayarak yanıt veren şüpheli şahıslar daha sonra olay yerinden ayrıldı.

Durumunun iyi olduğunu bildiren Sancar, Twitter'da şöyle dedi: "Ailemi ziyaret etmek, Newroz kutlamalarını takip etmek ve söyleşiler yapmak üzere geldiğim Diyarbakır'da kim olduklarını anlamadığım silahlı üç kişi tarafından aracımla seyir halinde iken durdurularak kısa süreli tehdite maruz bırakıldım. Şimdi ailemin yanına dönüyorum. Soran herkese dönemiyorum, iyiyim ve sağlığımda herhangi bir problem yok. Şu an suç duyurusu hazırlıyoruz ve yarın sabah savcılığın araştırması talebi ile suç duyurusunda bulunacağız."

Gündem