Disipline sevk edilen İYİ Partili Ertugan: 'Çok konuşacak şeyler var. Bu saatten sonra konuşacağız'

Disipline sevk edilen İYİ Partili Ertugan: 'Çok konuşacak şeyler var. Bu saatten sonra konuşacağız'
İYİ Parti'de kesin ihraç istemiyle Merkez Disiplin Kurulu'na sevk edilen Ertugan, İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'e sosyal medyadan seslenerek "Çok konuşacak şeyler var. Bu saatten sonra konuşacağız. Kimlere ne tuzaklar kurduğunu konuşalım" dedi.

İYİ Parti'de Ethem Baykal, Günay Kodaz, İsmet Koçak, Musa Ertugan, Tamer Kayaalp ve Sevinç Gümüş, parti tüzüğünün "Disiplin cezaları ve gerekli kılan haller" başlıklı 76. maddesinin "kesin çıkarma" bendi kapsamında Genel Başkan Meral Akşener'in imzasıyla Merkez Disiplin Kuruluna sevk edildi.

'Haram olsun, zehir zıkkım olsun'

İYİ Parti'de kesin ihraç istemiyle Merkez Disiplin Kurulu'na sevk edilen İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi Musa Ertugan, Genel Başkan Meral Akşener'e "Parti kurulup 2018 genel seçimlerine kadar bana devamlı 'hakkını helal et' demiştin. Cevap vermemiştim. Şimdi söylüyorum; haram olsun, zehir zıkkım olsun" sözleriyle tepki gösterdi.

'Sinan Oğan ile ilgili benden ne istediğini nasıl bir tuzak kurdurmak istediğini sen söyle milletimiz de bilsin'

Ertugan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Akşener hakkında bazı iddialarda bulunarak "Çok konuşacak şeyler var. Bu saatten sonra konuşacağız" dedi.

MHP'nin 2016 yılındaki genel başkanlık seçimine de işaret eden Ertugan, "Sene 2016 MHP Genel başkanlık yarışında Sinan Oğan ile ilgili benden ne istediğini nasıl bir tuzak kurdurmak istediğini sen söyle milletimiz de bilsin" ifadelerini kullandı.

'Kendi yol arkadaşlarına adaletli davranmadın'

Ertugan'ın paylaşımı şöyle:

Disiplin mi, Çokta Tın, sen düşün .....

"Vayyy Emek Dolandırıcısı. Vayyy ........ Sene 2015 Beni Sen Aradın. Bana verdigin sözler ve umutlar üzerine Ömrümün 8.Yılını verdim. 3 ad mülkümü sattım. en zor günlerinde sen istediğin icin yanından ayrılmadım. her kesin içerisinde musa başkanım seni yanımda görünce kendimi güvende hissediyorum yanımdan ayrılma demiştin. ailemden uzak kaldım. canımı koydum. başımı koydum. 15 temmuzdan sonra kim vardı yanında. neredeydi oğlunun millet vekili yaptıgı kişiler. çok emek verdim maddi manevi üzerinde hakkım var.. o günlerde sen en çok bana hakkını helal et musa başkanım demiştin. Demekki üzerinde hakkım olduğunu biliyordun. sözünde durmadın bizleri kullandın. emeklerimizi parayı verdim sıramı aldım diyen kadına (2018) ve oğlunun Fatih Akşenerin arkadaşına pazarladın. milletvekili yaptın. 2 tanede kontenjan koydun. sandık oylamalarında hile yapılmasına müsade ettin. burası senin özel aile şirketinmi. sen milletimize adaletten haktan bahsederken. yola çıktıklarımı yolda bırakmayacağım demiştin. bizleri maddi manevi dolgu malzemesi olarak kullandın. kendi yol arkadaşlarına adaletli davranmadın. bizlerin sayesinde orada oturuyorsun ve yetkilisin. sene 2016 müsavat o günlerde bana sen ve ben olmasam bu kadın nasıl direnecek demişti."

'Çok sinsice davrandın son güne kadar her kesi kullandın'

"Çok sinsice davrandın son güne kadar her kesi kullandın. Çok konuşacak şeyler var. bu saatten sonra konuşacağız. Kimlere ne tuzaklar kurduğunu konuşalım. Sene 2016 MHP Genel başkanlık yarışında Sinan Oğan ile ilgili benden ne istediğini nasıl bir tuzak kurdurmak istediğini sen söyle milletimizde bilsin. şahitli... Ayrıca, Musa Başkan Onların Hepsini Ters Düz Yapacağım Diyerek bana Msj gönderdin. Whasap mesajın elimde duruyor. Dediğini yaptın. her kesi ters düz yaptın. benide kalleşçe.. parti icinde insanları bir birine düşürdün sonra onlardan kurtulmak icin oyun kurdun. Ayrıca rahmetli fatih doğrucanla yazışmalarının bir kısmı bende de var. Paylaşacağım. ve karar milletin. bu saatten sonra senin yeni kurbanlar bulup onları kullanmanı parti icinde ülkücüleri bir birine düşürmeni engellemeye çalışacağım. Maskeli yüzünü yıllarca anlatacağım. kitap haline getireceğim. gercekleri anlatarak. yukarda bahsettigim gibi. Parti kurulup 2018 genel secimlerine kadar bana devamlı Hakkını helal et Hakkını helal et demiştin. cevap vermemiştim. şimdi söylüyorum haram olsun.. haram olsun.. zehir zıkkım olsun...." (Kısa Dalga)

Gündem