Ekrem İmamoğlu: 'Seçimlerdeki rakibimi biliyorum'

Ekrem İmamoğlu: 'Seçimlerdeki rakibimi biliyorum'
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yerel seçimlere ilişkin yaptığı açıklamada, "Mertçe yarışımızı yapalım. Kazanın kaybedin fark etmez bu sahayı sağlayın bakalım ne olacak. Ben ne olacağını biliyorum size de göstermekten zevk duyarım. Ben bu arada rakibimi de biliyorum tekrar altını çizeyim siz de anlamışsınızdır" diye konuştu

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, ilk olarak Büyükçekmece Çevre Projesi Tanıtım Töreni'ne katıldı. Törene Ekrem İmamoğlu'nun yanı sıra İSKİ Genel Müdürü Şafak Başa ve geçmiş dönem milletvekilleri ile diğer ilçe belediye başkanları ve Büyükçekmece halkı katıldı. Törende konuşma yapan Ekrem İmamoğlu şunları ifade etti:

"Alt yapı yatırımları gözle görünmez diyerek değil tam aksine biz altyapıya belki de dört buçuk, beş yıla, beş yıl diyemeyeceğiz çünkü 3 ayımızı çaldılar. Çaldılar lafını kullanıyorum çünkü tescilli, kıymetli vekillerim, tescilli. Niye tescilli? Vallahi çaldılar yani hakkımız olan seçimi elimizden aldılar.

Sanırım bu demokrasi tokadını yedikten sonra hukuka müdahale edip böyle saçma sapan davalarla "Ekrem'in önüne nasıl taş koyarız set koyarız" akıl tutulmalarını yaşamazlar. Biz milletin bileğiyiz, biz bilek güreşine hazırız.

Mertçe güreşimizi yapalım, mertçe siyasi mücadelemizi yapalım, yarışımızı yapalım. Bence yarışın kazananı kaybedeni fark etmez bu sahayı sağlayın bakalım ne olacak. Ben ne olacağını biliyorum size de göstermekten zevk duyarım. Bu arada rakibimi de biliyorum tekrar diyeyim, siz de anlamışsınızdır." (DHA)

Gündem