Ekrem İmamoğlu İstanbul için seçim müziğini paylaştı: Yine yaparız bu işi

Ekrem İmamoğlu İstanbul için seçim müziğini paylaştı: Yine yaparız bu işi
CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yeniden aday olduğu İstanbul için seçim müziğini paylaştı: "16 milyon hemşehrimle Yine yaparız bu işi"

Mart ayında yapılacak yerel seçimler için iktidar ve muhalefet arasında İstanbul yarısı söz konusu. Mevcut belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu seçim çalışmalarına başladı. AKP'nin adayının da bugün duyurulması bekleniyor.

AKP İstanbul İl Başkanlığı "Yeniden İstanbul" sloganıyla yerel seçim çalışmalarına başladıklarını duyurdu. AKP'nin de İstanbul adayı Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum olacak.

Azer Bülbül'ün eseri "Çoğu bitti azı kaldı" şarkısının yeniden yorumlandığı ifade edilen açıklamada, Murat Kurum'un ismi bugün yapılacak aday tanıtım toplantısında açıklanması bekleniyor.

Murat Kurum ilk açıklamasında “16 milyon İstanbullu için yola çıkacağız. İstanbul’un karmaşasını, düzensizliğini ve deprem sorununu ortadan kaldırmak için tüm ekibimizle çaba sarf edeceğiz” dedi.

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğllu da yeniden aday olduğu İstanbul için "16 milyon hemşehrimle Yine yaparız bu işi" dedi.

Ekrem İmamoğlu Sosyal medya hesabından yaptığı gezileri, halkla buluşmalarını bir video ile paylaştı.

İstanbul şarkısını paylaştı

Videoda ise şarkı olarak şu ifadeler yer aldı:

"Gençleri sevdi onlara ev okul oldu. Yurtlar burslar verdi İstanbul. Yaşlısına sevgi, saygı, şefkatle dolu meydanlar, parklar bezendi İstanbul.

Annenin yoldaşı, çocuğunun kreşi, yok dünyada eşi öyle bir şehir İstanbul. Öğrencisi mutlu, çocukları neşeli, kim yaptı bu işi, 16 milyon kişi.

Tarihine geçmişine öyle sarıldı, öyle korundu ki İstanbul. Metroları baştan başa ağ gibi sardı, zorlukları bir bir çözdü İstanbul.

İstanbul güzel şehir, daha güzel olacak. Sözümüz var tüm dünya ona hayran kalacak. Taşı toprağı altın, daha da patlayacak. Biz çalışacağız, İstanbul kazanacak.

Vapuru, simidi, hayatı neşesi, bizi bize bağlayan bu İstanbul sevgisi. Biri var biliyorsun İstanbul sevdalısı. Yine seninleyiz 16 milyon kişi! Yaparız bu işi, 16 milyon kişi." (Kısa Dalga)

Gündem