Ekrem İmamoğlu’nun Anıtkabir’de konuşması kesildi

Ekrem İmamoğlu’nun Anıtkabir’de konuşması kesildi
Ekrem İmamoğlu, 31 Mart seçimlerinin ardından İstanbul’da yeni ve yeniden seçilen belediye başkanları ile birlikte Anıtkabir’i ziyaret etti. İmamoğlu, konuşma yaptığı sırada engellendi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, yeni seçilen CHP’li ilçe belediye başkanlarıyla Anıtkabir’i ziyaret etti.

İmamoğlu, beraberindeki belediye başkanlarıyla Aslanlı Yol’dan yürüyerek Atatürk’ün mozolesinin önüne geldi. İBB Başkanı İmamoğlı mozoleye çelengin bırakılmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu. Daha sonra Misak-ı Milli Kulesi’ne geçen İmamoğlu, Anıtkabir Özel Defteri’ni imzaladı.

O anları sosyal medya hesabından “Yeni seçilen ilçe belediye başkanlarımızla birlikte Ata’mızın huzurundayız” notuyla paylaştı.

İmamoğlu Aslanlı Yol’da eşi Dilek İmamoğlu ile yürürken kameraya yaptığı kısa konuşma bir anda güvenlik tarafından kesildi. O anlar kameraya anbean yansıdı.
Ekrem İmamoğlu o anlarda şunları söyledi:

“Onurla, dün aslında İBB bünyesinde hem Meclis Grubumuz hem de bürokrasi temsilcilerimiz tabi ki 26 belediye başkanımız var birlikte Ata’mızın huzuruna yürüyoruz.”

Ekrem İmamoğlu bu ifadeleri kullanırken sözleri kesildi. Ekrem İmamoğlu’nun konuşmasının kesildiği anlarda akıllara milli bayramlarda AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan için atılan sloganların engellenmemesi geldi. (Kısa Dalga)

Gündem