Emin Çapa Halk TV'ye döndü

Emin Çapa Halk TV'ye döndü
Gazeteci Emin Çapa, kişisel YouTube kanalındaki yayınları nedeniyle anlaşmazlık yaşadığı Halk TV'ye geri döneceğini açıkladı. Çapa, seçim sonuna kadar kendisinin de, Halk TV'nin de YouTube kanalında yayın yapmayacağını belirtti.

Gazeteci Emin Çapa, YouTube üzerinden yaptıkları yayınlara dair tartışma nedeniyle Özlem Gürses'le eş zamanlı olarak ayrıldıkları Halk TV'ye geri döneceğini duyurdu. Çapa, Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Halk TV yönetimi ile yaptığımız görüşmelerden sonra, uğruna mücadele ettiğimiz ortak hedefin her şeyin üzerinde olduğu konusunda uzlaştık. Bir kere bu konuda uzlaşınca gerisi kolay oldu. Pazartesi gününden itibaren kaldığımız yerden yeniden başlıyoruz" dedi.

Çapa, sözlerine şöyle devam etti: "Bu kararda, 'Türkiye'nin içinde bulunduğu dramatik noktada en iyi mücadele nerede verilir?' sorusunun yanıtı önemli bir yer tutuyor. 2018'de olduğu gibi, şimdi de bu sorunun yanıtı @halktvcom.tr. Seçim sonuna kadar her iki tarafın youtube kanalında da yayın yapmayacağım."

Emin Çapa, birlikte program yaptığı Şirin Payzın ve Barış Terkoğlu ile Ayşenur Arslan'ın yanı sıra kanalın Yayın Yönetmeni Suat Toktaş ve sahibi Cafer Mahiroğlu'na teşekkür etti. "Ve elbette bazıları beni çok duygulandıran, hepsi üzerimdeki sorumluluk hissini artıran sizlerin mesajları var" diyen Çapa, izleyicilerine de "Çiçek fotoğrafımın altına, seyahat yazımın ekine, mail kutuma gönderdiğiniz tüm mesajları okudum. Güveniniz için teşekkür ederim" diye seslendi. (Kısa Dalga)

Gündem