Emin Pazarcı: Ben yalakaları ve yalakalığı eleştirdim

Emin Pazarcı: Ben  yalakaları ve yalakalığı eleştirdim
Hande Fırat'ın “Biz yalaka değiliz” sözlerine “Kendi adına konuş” diyerek müdahalede bulunan Emin Pazarcı: Ben o programda yalakaları ve yalakalığı eleştirdim. Ve ilkeli bir siyaset olması gerektiğini, insanların jel gibi oturduğu kabı almamasını işaret ettim.

Hürriyet yazarı Hande Fırat’ın CNN Türk’te sunduğu Gece Görüşü programında, Akşam gazetesi yazarı Emin Pazarcı ile yaşadığı diyalog gündeme olmuştu. Hande Fırat, kendisine ve programa yönelik gelen ‘yalaka’ yorumlarına “Biz yalaka değiliz” derken, Emin Pazarcı ise, “Kendi adına konuş” diyerek müdahalede bulunmuştu.

Hande Fırat ve Emin Pazarcı, gündeme oturan bu diyalog sonrası, Gece Görüşü’nde yeni açıklama yaptı.

Twitter’dan gelen ‘yalaka’ yorumları nedeniyle böyle bir konuşma yaptığını söyleyen Hande Fırat, “Benim söylemeye çalıştığım, siyasetçiler siyasetçidir" dedi.

Emin Pazarcı da “Ben o programda yalakaları ve yalakalığı eleştirdim. Ve ilkeli bir siyaset olması gerektiğini, insanların jel gibi oturduğu kabı almamasını işaret ettim. Yine o programda Soros’çulardan bahsettim. Soros’çuların operasyonlarından bahsettim. Ama Soros’çular ve yalakalar bir oldular saldırmaya başladılar. Sözleri cımbızla çekip kargalarla sürüyle üzerimize saldırdılar” dedi.

Abone Ol

İyi gazetecilik posta kutunda!
Güncel haberler, haftalık ekonomi bülteni ve Pazar derginiz Plus’ı email olarak almak için abone olun.