Emir Sarıgül'den 28 Şubat çıkışı: Gazete sahiplerine, genel yayın yönetmenlerine işlem yapıldı mı?

Emir Sarıgül'den 28 Şubat çıkışı: Gazete sahiplerine, genel yayın yönetmenlerine işlem yapıldı mı?
Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül’ün oğlu Emir Sarıgül sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “28 Şubat’a giden süreçte yayın yapan gazetelerin sahipleri, genel yayın yönetmenleri hakkında herhangi bir işlem yapıldı mı?” diye sordu.

Mustafa Sarıgül'ün oğlu, Emir Sarıgül Twitter hesabından şöyle bir paylaşım yaptı: "28 Şubat’ı yapan dönemin komuta kademesindeki askerler, yargılandı, hapise girdi ya da ceza aldı. Peki 28 Şubat’a giden süreçte yayın yapan gazetelerin sahipleri, genel yayın yönetmenleri hakkında herhangi bir işlem yapıldı mı?"

Sarıgül'ün bu paylaşımı kısa sürede binden fazla paylaşıldı.

Emir Sarıgül, Altınbaş Holding Yönetim Kurulu Onursal Başkanı Ali Altınbaş'ın kızı Fatoş Altınbaş ile 1 Mart 2008’de evlendi. Adile Sultan Sarayı'nda gerçekleştirilen nikâhı Emir Sarıgül’ün babası dönemin Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül kıydı.

Sarıgül’ün nikâh şahitleri arasında Hürriyet Gazetesi’nin sahibi Aydın Doğan da vardı. Nikah şahidi olan diğer isimler ise şöyleydi: Kadir Topbaş, Mesut Yılmaz, Hüsamettin Özkan, Abdülkadir Aksu, Muammer Güler ve Rahmi Koç.

Gündem