Enver Aysever-Şahan Gökbakar tartışması büyüyor: 'Küfür ettireceksin kendine'

Enver Aysever-Şahan Gökbakar tartışması büyüyor: 'Küfür ettireceksin kendine'
Şahan Gökbakar, gün içinde CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi. Gökbakar'ın kullandığı dili eleştiren Aysever ise paylaşımı alıntılayarak "Arkadaşınla mı konuşuyorsun Şahan?" dedi.

Twitter üzerinden yaptığı paylaşım ile CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştiren komedyen Şahan Gökbakar'ın kullandığı dili gazeteci Enver Aysever eleştirdi. Aysever, Gökbakar'ın paylaşımını alıntılayarak "Arkadaşınla mı konuşuyorsun Şahan?" ifadelerini kullandı.

'Bırak artık kağıttan jenerik cümleler okumayı! İsim ver, takımını açıkla ve harekete geç!'

Gökbakar paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Bir kere kağıttan okuma işini bir kenara bırak. Bu söylediklerini ilk turdan önce söyleyecektin. Senin videona terörist montajlayıp mitinginde oynatan iktidara aynı bu şekilde defalarca söyleyecektin. Teröristle kim işbirliği yapiyor, ne diyorsunuz siz diyecektin! Şimdi yapman gereken, hemen bakanlarını açıkla. HEMEN! 10milyon üstü sığınmacıyı yollayacak adamı iç işleri bakanı olarak açıkla. Kim olmalı çok belli... Açlıktan, yoksulluktan kırılan bu halkı ve bu bitmiş ekonomiyi konuş. Nasıl toparlanacak, bu ülkenin değerli ve YENİ! isimlerini açıkla. Kriz kapıda. Adalet ve Eğitimi kim toparlayacak isim ver... Bırak artık kağıttan jenerik cümleler okumayı! İsim ver, takımını açıkla ve harekete geç!"

Aysever: 'Size dost tavsiyemdir; sosyal medya gücüne, popüler kültür ününe kapılmayın'

Aysever ise Gökbakar'ın bu sözlerini alıntılayıp "Arkadaşınızla mı konuşuyorsunuz Şahan? Talimat veren bu dil, bu şımarıklık, son günlerde biraz siyasal meselelere merak sardınız diye, yaşça sizden büyük ve belki gelecek hafta cumhurbaşkanı olacak, milyonları temsil eden birine böyle seslenme hakkını, haddini verir mi? İçtenlikle laubalilik arasında ince çizgi vardır, size dost tavsiyemdir; sosyal medya gücüne, popüler kültür ününe kapılmayın." şeklinde cevap verirken Gökbakar'dan üst üste 2 paylaşım daha geldi.

'Dost tavsiyesiymiş... hadeee!'

Tartışma sosyal medyada gündem olurken Gökbakar tartışmanın dozunu artırdı ve bir paylaşım daha yaparak "Yaaaaa hadiiiii enveeeer hadiiiiii...küfür ettirecen kendine bos yere... Dost tavsiyesiymiş... hadeee!!" ve "KENDINIZE GELIN ARTIK" sözlerini kullandı. (Kısa Dalga)

Gündem