Enver Aysever'den sağlık durumuna ilişkin açıklama geldi: Henüz organların tümü işlevlerini yerine getiremese de...

Enver Aysever'den sağlık durumuna ilişkin açıklama geldi: Henüz organların tümü işlevlerini yerine getiremese de...
Gazeteci Enver Aysever ciddi bir enfeksiyon sorunu yaşadığını duyurdu ve hastanede yattığını belirtti.

Gazeteci Enver Aysever sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı.

Ciddi bir enfeksiyon sorunu geçirdiğini belirten Aysever "Sonuçlar büyük ölçüde olumlu. Henüz organların tümü işlevlerini yerine getiremese de uzak olmayan bir zamanda tamamen iyileşmiş olacağımın verileri elimizde" dedi.

Aysever'in açıklaması şu şekilde;

"Değerli #RadikalTahammülsüz dostlar;
Bugün veya en geç yarın hastane sürecim tamamlanıp, taburcu olacağım. Olağanüstü bir özen, bilimsel tüm hassasiyetle süreci benimle yaşayan hekim ve sağlık çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. Çok ağır, sancılı, hasar bırakabilecek bir enfeksiyon sorunu yaşıyorum. Sonuçlar büyük ölçüde olumlu. Henüz organların tümü işlevlerini yerine getiremese de uzak olmayan bir zamanda tamamen iyileşmiş olacağımın verileri elimizde.
Pazartesi günü saat 11.00’de hasret gidereceğiz. Hekimler stres, gerilim uyarısını yinelediler. Yaptığım iş, memleketin hali ortada, zehirli havayı birlikte soluyoruz. Hastanede uzak kalmak istesem de, günlük olaylar elde olmadan derin üzüntü, öfke yaratıyor. Ama sağlık yoksa hiçbir şeyin anlamı da kalmıyor. Diyeceğim sabırla bekleyen, arayan soran değerli dostlarıma çok teşekkür ederim. İlk yayında ayrıntılarıyla anlayacağım olan biteni, sesim izin verdikçe. Birlikte yarattığımız ekranımıza verdiğimiz destek umudumu arttırdı, inancımı yineledi.
Hepinize selam olsun."

(Kısa Dalga)

Gündem