Erbakan, devletin İsrail'e yaptığı ihracatın belgesini paylaştı: Bu vebalden bir an önce kurtulun

Erbakan, devletin İsrail'e yaptığı ihracatın belgesini paylaştı: Bu vebalden bir an önce kurtulun
YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan, gazeteci Metin Cihan'ın kamuoyuna duyurduğu, doğrudan Cumhurbaşkanı'na bağlı Varlık Fonu şirketlerinden ETİ Maden'in İsrail'e 21 ton borik asit formunda bor madeni ihracatı yaptığına dair belgeyi paylaştı ve "Yetkililere bir kez daha çağrıda bulunuyoruz; bu büyük vebalden bir an önce kurtulun" dedi.

Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan, İsrail'e ihracat yapılması nedeniyle bir kez daha AKP iktidarına tepki gösterdi.

Gazeteci Metin Cihan'ın kamuoyuna duyurduğu, Varlık Fonu şirketlerinden ETİ Maden'in İsrail'e 21 ton borik asit formunda bor madeni ihracatı yaptığına dair bir belgeyi paylaşan Erbakan şunları dedi:

"Doğrudan Sayın Cumhurbaşkanı’na bağlı olan Türkiye Varlık Fonu’nun şirketlerinden ETİ Maden’in, seçimlerden bir hafta önce İsrail'e 21 ton borik asit formunda bor madeni ihracatı yaptığına dair bir belge ortaya çıktı. Yeniden Refah Partisi olarak yetkililere bir kez daha çağrıda bulunuyoruz; Bu büyük vebalden bir an önce kurtulun!" (Kısa Dalga)

Gündem