Erdoğan: Biz LGBT'ci değiliz, bunlar LGBT'ci

Erdoğan: Biz LGBT'ci değiliz, bunlar LGBT'ci
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, deprem bölgesi Gaziantep’teki konuşmasında "AKP, LGBT'ye karşı mı? MHP LGBT'ye karşı mı? Cumhur İttifakı LGBT'ye karşı mı? Peki CHP LGBT'ye karşı mı? İYİ Parti karşı mı? Bunun yanında HDP karşı mı? Bunlar LGBT'ci. Bunlar bizim kutsal aile yapımıza karşı. İşte 14 Mayıs bunun için çok önemli. 14 Mayıs LGBT'cilere, kadına şiddetin yanında olanlara ders verme günü olacaktır" dedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, deprem bölgesi Gaziantep Nurdağı'nda konuştu. Erdoğan şunları söyledi:

AKP, LGBT'ye karşı mı? MHP LGBT'ye karşı mı? Cumhur İttifakı LGBT'ye karşı mı? Peki CHP, LGBT'ye karşı mı? İYİ Parti karşı mı? Bunun yanında HDP karşı mı? Bunlar LGBT'ci.

Bunlar bizim kutsal aile yapımıza karşı. İşte 14 Mayıs bunun için çok önemli. 14 Mayıs LGBT'cilere, kadına şiddetin yanında olanlara ders verme günü olacaktır.

Bugüne kadar girdiğimiz her mücadeleyi milletimizle aynı istikamete bakarak, aynı hassasiyetleri paylaşarak aynı amaçla yol yürüyerek kazandık. İnşallah 14 Mayıs seçimlerinde de milletimizle birlikte zafere ulaştıktan sonra deprem şehirlerimizi beraberce ayağa kaldırmayı sürdürecek.

Türkiye yüz yılını beraberce inşa edeceğiz. Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Bu duygularla bir kez daha bayramınızı tebrik ediyorum. Köy evlerini teslim ettiğimiz vatandaşlarımızı yeni yuvalarında güle güle oturmalarını diliyorum.

Depremde evini kaybeden her bir vatandaşımıza bu mutluluğu yaşatana kadar durmadan, dinlenmeden tereddüt etmeden çalışacağımızın altını bir kez daha çiziyorum. (Kısa Dalga)

Gündem