Erdoğan, İYİ Parti, HDP ve CHP'yi 'LGBT'ci' ilan etti!

Erdoğan, İYİ Parti, HDP ve CHP'yi 'LGBT'ci' ilan etti!
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, kendilerini aileye önem verdiğini anlatırken CHP, HDP ve İYİ Parti'ye hitaben "Siz bu LGBT'lilere bakmayın" dedi.

Cumhur İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Bursa'daki temel atma töreninde muhalefeti hedef aldı.

Erdoğan, "Karşımızdaki cumhurbaşkanı adaylarının ve muhalefetin hepsini üst üste koyun, sadece son birkaç yılda, birkaç ayda açılışını yaptığımız projelerin yanına bunlar yaklaşabilir mi?" diye sorduç

Cumhurbaşkanı Karadeniz gazının kazancıyla geleceği yatırım yapacaklarını belirtirken, 'Aile ve Gençlik Bankası' kurulacağını söyledi.

Erdoğan amaçlarının aile kurumunu güçlendirecek çalışmaları buradan finanse etmek olduğunu belirterek "Ev hanımlarının primlerinin üçte birini buradan karşılayarak emekli olmalarını sağlayacağız" dedi.

'Siz bu LGBT'cilere bakmayın'

Cumhurbaşkanı şöyle devam etti: "Bay bay Kemal ise Londra'nın tefecilerinden 300 milyar lira getirecekmiş. Yok böyle bir şey... Gençlerimize destek vereceğiz. İstihdamlarını bu kaynakla kolaylaştıracağız. Girişimci gençlerimizin de yanında olacağız. Gönül huzuruyla yuvalarını kurmaları için 2 yıl ödemesiz faizsiz 150 bin lira krediyle evliliklerini teşvik edeceğiz.

Siz bu LGBT'cilere bakmayın. Bu CHP LGBT'ci, İYİ parti LGBT'ci, HDP LGBT'ci. Cumhur İttifakı kutsal ailesiyle bu yolda yürüyor.

'Bu ülke hukuk devleti, neyi boşaltıyorsun?'

14 Mayıs’ta sandıkları patlatmaya var mısınız? 7’li koalisyon ülkemizin kazanımlarını kaybetmek için gün sayıyor. Bay bay Kemal ‘Cezaevlerini boşaltacağız’ diyor. Bu ülke hukuk devleti, neyi boşaltıyorsun? Diyarbakır’da 51 Kürt kardeşimizin terörist Selo’yu bile çıkaracağım diyor. Bunun yanında 'Apo’yu da çıkaracağım' diyor. Bunu diyen kim? Bunun yanında Meral hanım, o da söylüyor. HDP zaten söylüyor. Bunlar şehitlerimizin kanını yerde bırakmaya var. Biz şehitlerimizin kanını yerde bırakmadık, bundan sonra da bırakmayacağız." (Kısa Dalga)

Gündem