Erdoğan Murat Kurum’u tembihledi: Murat sahip çıkın malınıza

Erdoğan Murat Kurum’u tembihledi: Murat sahip çıkın malınıza
Canlı bağlantıyla katıldığı Arnavutköy-İstanbul Havalimanı Metrosu Açılış Töreni’nde konuşan Erdoğan Murat Kurum’a seslenerek “Şu andaki belediye başkanı bunu da sahiplenir ha. Buna sahiplenmemesi için millete iyi anlatmak lazım Murat. Malınıza sahip çıkın” dedi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, canlı bağlantıyla katıldığı Arnavutköy-İstanbul Havalimanı Metrosu Açılış Töreni’nde konuştu.

Konuşmaların ardından Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdukadir Uraloğlu, İBB adayı Murat Kurum, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe’nin de aralarında olduğu ekip kurdeleyi kesti.

Erdoğan bakan Uraloğlu'na seslenerek "31 Mart'a kadar buranın (metro) ücretsiz olması isabet olur diye düşünüyorum. Abdulkadir Bey..." dedi. Bakan ise "Anlaşılmıştır sayın cumhurbaşkanım" diye cevap verdi.

Ardından Erdoğan sözlerini şöyle sürdürdü: “Yalnız şu andaki belediye başkanı bunu da sahiplenir ha!"

Bakan Uraloğlu, "Biz efendim sadece bu sene 34 kilometre açtık" derken Erdoğan araya girip "Ya tamam da… O buna da sahip çıkar. Bunu sahiplenmemesi için millete iyi anlatmak lazım Murat. Sahip çıkın! Malınıza sahip çıkmazsanız bu adamlar sahip çıkar.” dedi.

O anlar da Murat Kurum “Merak etmeyin efendim” ifadelerini kullandı. (Kısa Dalga)

Gündem