Erdoğan'a Şırnak mitinginde eşlik eden koruma ekibi trafik kazası geçirdi: 2 polis hayatını kaybetti

Erdoğan'a Şırnak mitinginde eşlik eden koruma ekibi trafik kazası geçirdi: 2 polis hayatını kaybetti
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Şırnak mitinginde eşlik eden koruma ekibinin geçirdiği trafik kazasında, ağır yaralanan bir polis memuru daha kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Kazada hayatını kaybeden polis sayısı 2'ye yükseldi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Şırnak mitinginde eşlik eden koruma ekibinin geçirdiği trafik kazasında polis memuru İlker Duran'ın da şehit olduğunu bildirdi. Bakan Yerlikaya sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:

"Milletimizin baş sağ olsun. Şırnak İstihbarat Şube Müdürlüğü kadrosunda görevli Polis Memuru İlker Duran, Şırnak İli Nusaybin yolu istikametinde görevli oldukları araç ile geçirdiği trafik kazası sonucu şehit olmuştur. Şehidimize Allah'tan rahmet; kederli ailesine, kahraman Emniyet Teşkilatımıza ve Milletimize başsağlığı diliyorum. Makamı âli olsun."

İdil ilçesinde dün meydana gelen trafik kazasında koruma ekibinden polis memuru Fırat Der şehit olmuş, 2'si polis 3 kişi yaralanmıştı.

2 polis hayatını kaybetti

Bakan Yerlikaya sabah yaptığı açıklamada ise Şırnak İstihbarat Şube Müdürlüğü kadrosunda görevli polis memuru İlker Duran'ın da kurtarılamayarak yaşamını yitirdiğini açıkladı.Böylece kazada hayatını kaybeden polis sayısı 2'ye yükseldi. Diğer polisin tedavisi sürüyor.

(Kısa Dalga)

Gündem