Erdoğan'dan Özgür Özel'e: Ülkenin 2. büyük partisinin acemi genel başkanı...

Erdoğan'dan Özgür Özel'e: Ülkenin 2. büyük partisinin acemi genel başkanı...
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Kağıthane Meydanı’nda Kağıthane-Gayrettepe Metrosu’nun açılış törenine katıldı. Erdoğan konuşmasında CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i işaret ederek “İş birliği yaptığı partileri ihanetle suçlamak siyasi basiretsizlik” dedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Kağıthane Meydanı’nda Kağıthane-Gayrettepe Metrosu’nun açılış törenine katıldı.

Erdoğan’ın konuşmasından satırbaşları şöyle:

"Millete hizmet sevdamızda aramıza kimsenin girmesine izin vermedik. Hep söyledik biz laf üstüne laf koyanlardan değiliz taş üstüne taş koymanın peşindeyiz. İstanbul bugün mevcut durumundan çok daha kötüye gitmemişse bunun sebebi bizim elimizi taşın altına koymuş olmamızdır. Şehrin iflas bayrağını çekmesinin önüne geçtik. Şimdi biz Kağıthane’deyiz, buranın Haliç’e bağlanan kısmının nasıl pislik olarak aktığını belki gençler hatırlamayabilir ancak anneleri babaları hatırlıyor. Bütün bu pisliği, biz boğazın pırıl pırıl suyunu bağlayarak tertemiz yaptık. Biz yaptık. Söyledik mi yaparız. Bundan sonra da yapacağız.

Şimdi Kağıthane’deyiz. Bu Kağıthane’nin Haliç’e bağlanan kısmının nasıl pislik olarak aktığını hatırlıyor musunuz? Boğazın pırıl pırıl temiz suyunu buraya bağladık. Ondan sonra buranın suyu tertemiz oldu. Bizler söyledik mi yaparız. Bundan sonra da yaparız, Muradımızla yapacağız. Siz de murada ermek istiyorsanız Murat’a sahip çıkacaksınız.

31 Mart seçimleriyle ilgili takvim işlemeye başladıkça herkesin gerçek niyeti ortaya çıkıyor. Kimin şehrine aşkla hizmet ettiği kiminse 5 yıl boyunca vaktini boşa geçirdiği netleşiyor.

"Suçladığı partilerle birkaç ay önce beraber ülkeyi yönetmek istemişti"

Birilerinin dizleri titremeye, paçaları tutuşmaya başladı. Ülkenin 2. büyük partisinin acemi genel başkanının birkaç gün önce belediye başkanları ile ilgili yaptığı skandal açıklama bunun açıkça görülmesidir. Neymiş, illerde başka partilerden adaylar olması oyunmuş… Meselenin daha vahim tarafı, suçladığı partilerin birkaç ay önce beraber ülkeyi yönetmeye talep olduğu partiler olması. Birkaç gün önce iş birliği yaptığı partileri ihanet ile suçlamak tam bir siyasi basiretsizlik örneğidir.

Kağıthane’den sandıkların patladığını görmek istiyorum. Kimseyi küstürmeyeceksiniz, kucaklayacaksınız.

Biz de Cumhur İttifakı bünyesinde diğer partilerle ortak aday belirleme konusunda görüşmeler yaptık ama hiçbir şekilde kimseyi ihanetle, oyun bozanlıkla suçlamıyoruz. Çünkü seçime nasıl girilirse girilsin nihayetinde hükmü millet verecek. Yeniden İstanbul diyoruz.

31 Mart’ta sandıktan çıkacak güçlü iradeyle İstanbul’u başta bu kibirli zihniyet hak ettiği dersi alacaktır.

"İhanetle, oyun bozanlıkla suçlamıyoruz"

Biz de Cumhur İttifakı bünyesinde diğer partilerle ortak aday belirleme konusunda görüşmeler yaptık ama hiçbir şekilde kimseyi ihanetle, oyun bozanlıkla suçlamıyoruz. Çünkü seçime nasıl girilirse girilsin nihayetinde hükmü millet verecek. Yeniden İstanbul diyoruz.

31 Mart’ta sandıktan çıkacak güçlü iradeyle İstanbul’u başta bu kibirli zihniyet hak ettiği dersi alacaktır. Bunlar hala açık oy, gizli sayımla milletin iradesinin gasp edildiği tek parti faşizminin özlemi ile yaşıyorlar. Maalesef bu partide genel başkanlar değişse de demokrasiye tahammülsüzlükleri değişmiyor.

Bunlar hala açık oy, gizli sayımla milletin iradesinin gasp edildiği tek parti faşizminin özlemi ile yaşıyorlar. Maalesef bu partide genel başkanlar değişse de demokrasiye tahammülsüzlükleri değişmiyor.

Şu andaki İstanbul Büyükşehir Belediyesi acaba ne yaptı? Deniz ulaşımını iki büyük yeni hatla iki kat artıracağız. (Kısa Dalga)

Gündem