Erdoğan'dan 'Süper Kupa' açıklaması: Türkiye'nin çıkarlarına yönelik açık bir sabotaj girişimi var

Erdoğan'dan 'Süper Kupa' açıklaması: Türkiye'nin çıkarlarına yönelik açık bir sabotaj girişimi var
Süper Kupa finalinde yaşananlara dair konuşan Erdoğan, yaşananların Türkiye'ye yönelik sinsi bir girişim olduğu yorumunda bulundu.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2023 yılı ihracat rakamlarının açıklanması programında konuştu. Erdoğan, Suudi Arabistan'da oynanması planlanan ve protokol krizi sebebiyle oynanamayan Süper Kupa finaline ilişkin de değerlendirmelerde bulundu.

'İslam düşmanlığı ile karşı karşıyayız'

"İslam düşmanlığına ve yabancı karşıtlığına varan bir furya ile karşı karşıyayız" diyen Erdoğan, "Türkiye'ye ve çıkarlarına sinsi bir girişim, açık bir operasyon var. Bu oyunu boşa çıkaracağız" ifadelerini kullandı. Erdoğan'ın söz konusu açıklamaları şöyle:

'Sırf kökeninden dolayı insanlar horlanıyor'

"Yaz aylarında ülkemizin en önemli gelir kalemlerinden bir tanesi olan, turizmi baltalamaya yönelik kampanya yürütüldüğünü gördük. Şimdi benzer bir durumun spor üzerinden gerçekleştirilmeye çalışıldığını görüyoruz.

Sırf kökeninden dolayı insanlar horlanıyor. İslam düşmanlığına ve yabancı karşıtlığına varan bir furya ile karşı karşıyayız. Muhalefet liderleri de bu son derece tehlikeli nefret siyasetine gönüllülük yapmaktadır. Bu nefret siyasetinin kardeş ülkeleri hedef alması asla tesadüf değildir.

Türkiye'ye ve çıkarlarına sinsi bir girişim, açık bir operasyon var. Bu oyunu boşa çıkaracağız.

Gündem