Erdoğan'dan uzay bileti yorumu: Böyle bir faturayı ödemek adam gibi adamın işidir

Erdoğan'dan uzay bileti yorumu: Böyle bir faturayı ödemek adam gibi adamın işidir
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan,'Gençlik Aşkıyla Eskişehir' programında konuştu. Eskişehir adayı Nebi Hatipoğlu'nun da katıldığı programda, Erdoğan'a soru soranların, sorudan önceki yorumları dikkat çekti. Uzay yolculuğu ile ilgili Erdoğan "Böyle büyük bir faturayı ödemek ancak adam gibi adamın işidir" dedi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün AK Parti Eskişehir Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı için Eskişehir’deydi.

Şehit Anıl Gül Spor Salonu’nda gerçekleştirilen programın ardından Erdoğan, AKP Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu ile beraber Eskişehir Vehbi Koç Kongre Salonu’ndaki ‘Gençlik Buluşması’ etkinliğine katıldı.

Erdoğan burada gençlerin sorularını yanıtlarken gelen sorularda, muhalefetin eleştirilip iktidardan övgüyle bahsedilmesi dikkat çekti.

Erdoğan, uzay yolculuğu ile ilgili "Turistik gezi ve harcanan para" yorumlarına cevap vermesi istenen bir soruya "Böyle büyük bir faturayı ödemek ancak adam gibi adamın işidir, devlet gibi devletin işidir" dedi. (Kısa Dalga)

Gündem