Erdoğan'ın, 'Yalnızlığa mahkum ettiler' dediği Kılıçdaroğlu'ndan cevap geldi

Erdoğan'ın, 'Yalnızlığa mahkum ettiler' dediği Kılıçdaroğlu'ndan cevap geldi
Erdoğan'ın CHP'yi hedef aldığı konuşmasında "Bay Kemal'i günah keçisi ilan edip yalnızlığa mahkum ettiler" sözlerine Kılıçdaroğlu'ndan yanıt geldi.

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Yalova'da yaptığı konuşmasında kendisine dair "Bay Kemal'i günah keçisi ilan edip yalnızlığa mahkum ettiler" sözlerine yanıt verdi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Kemal Kılıçdaroğlu, "Bak Recep Tayyip Erdoğan, benim yalnızlığım 5’li çetelerle mücadelede… Keçi falan demişsin bu vesileyle sana et ve süt fiyatlarını hatırlatacak bir liste yaptım. Bu listeyi her ay güncelleyeceğim ki, aziz milleti ne hale getirdin gör!" ifadelerini kullandı.

Listedeki fiyatları Tarım Kredi Kooperatifi'nden aldığını belirten Kılıçdaroğlu şöyle devam etti: "Aşağıda senin alışveriş yaptığın Tarım Kredi Kooperatifinden aldığım fiyatlarla hazırlanan, 3 kişilik bir ailenin 3 öğün yemek listesinin maliyeti var. Sadece temel gıda maddeleriyle karınlarını doyurmalarının, günlük maliyeti 422,31 aylık maliyeti 12.669 TL. Sofraya, bırak senin çok sevdiğin kestane balı, manda yoğurdunu koymayı, öğlenki makarnaya kıyma koyamadık! Bu millete reva gördüğün, emekli maaşı 10 bin TL, asgari ücret 17 bin 2 TL. Kirayı, faturaları, deterjan ve giyim masraflarını da sen öde!" (Kısa Dalga)

Gündem