Eşini katleden Ramazan Dursun'un savunması: Aldattığına dair kuruntu yapmış olabilirim, delilim yok

Eşini katleden Ramazan Dursun'un savunması: Aldattığına dair kuruntu yapmış olabilirim, delilim yok
Rize'de evli olduğu Özlem Dursun'u otomobil jantı ile darbedip, bıçaklayarak katleden i Ramazan Dursun'un polis ve savcılıktaki ifadesinde 'aldatma' iddiasıyla ilgili "Kuruntu yapmış olabilirim" dediği belirtildi.

Rize'de Çarşı Mahallesi'nde valilikte temizlik görevlisi olarak çalışan Özlem Dursun, evine gelirken bakkala uğradı. İnşaat işçisi Ramazan Dursun da bu sırada balkondan gördüğü eşine, eve dönünce "Telefonla konuşmak için mi bakkala girdin?" diyerek bağırdı. Ramazan Dursun, müzik sesi açarak küçük yaştaki 3 çocuğunun gözü önünde, Özlem Dursun'u otomobil jantı ile başına vurarak darbetti ve bıçakladı. Eşinin yaralı haldeki fotoğraflarını çeken Dursun, 'Kızını yaraladım, başında ölmesini bekliyorum, gel al' yazarak, WhatsApp üzerinden Özlem Dursun'un annesine gönderdi.

Özlem Dursun, doktorların tüm müdahalelerine rağmen 1 gün sonra hayatını kaybetti. Özlem Dursun'un, olay günü Kadın Destek Uygulaması (KADES) aracılığıyla polisten yardım istediği ortaya çıktı. Dursun'un eşinden korktuğu için şikayetçi olmadığı öğrenildi.

İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Ramazan Dursun'un polis ve savcılıktaki ifadesinde 'aldattı' iddiasını ortaya attıktan sonra "Buna ilişkin herhangi bir delilim yok. Kuruntu yapmış olabilirim" dediği belirtildi. (DHA)

Gündem