Eşini ve üvey oğlunu öldürmüştü: Cezaevinde intihar etti iddiası

Eşini ve üvey oğlunu öldürmüştü: Cezaevinde intihar etti iddiası
Ümit Mutlu Akpınar'ın Kocabaş D Tipi Cezaevi'ndeki hücresinde bu sabah gardiyanlar tarafından ölü bulunduğu ileri sürüldü.

Kahramanmaraş'tan deprem sonrası gelip yerleştiği Denizli'de, eşi Büşra Akpınar (26) ile üvey oğlu Macit Gül'ü (4) bıçaklayıp öldüren Ümit Mutlu Akpınar'ın (24) tutuklu bulunduğu cezaevinde kendini asarak intihar ettiği iddia edildi.

Olay, önceki gün saat 13.00 sıralarında, Tavas ilçesi Yaka Mahallesi'ndeki evin 2'nci katında meydana geldi.

6 Şubat merkezli depremlerin ardından Kahramanmaraş'tan gelip, Denizli'nin Tavas ilçesine yerleşen ve burada inşaat işleri yapan Ümit Mutlu Akpınar ile eşi Büşra Akpınar arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında Ümit Mutlu Akpınar, mutfaktan aldığı bıçakla eşini defalarca bıçakladı. Akpınar, annesinin çığlıklarını duyup balkona koşan, eşinin önceki evliliğinden olan oğlu Macit Gül'e de bıçakla saldırdı. Anne ile oğlu hayatlarını kaybetti.

Suç aleti bıçakla gözaltına alınan Ümit Mutlu Akpınar ise tutukladı.

DHA'nın haberine göre, Ümit Mutlu Akpınar'ın, konulduğu Kocabaş D Tipi Cezaevi'ndeki hücresinde bu sabah gardiyanlar tarafından ölü bulunduğu iddia edildi. Akpınar'ın kendini astığı ileri sürüldü. Savcılık, Akpınar'ın ölümüyle ilgili soruşturma başlattı. (Kısa Dalga)

Gündem