Yaşar Okuyan'ın ailesinden açıklama: Durumu stabil

Yaşar Okuyan'ın ailesinden açıklama: Durumu stabil
Bugün entübe edilen Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan'ın kızı Ülkü Okuyan, babasıyla ilgili vefat haberlerinin doğru olmadığını söyledi.

Okuyan'ın kızı Ülkü Okuyan, babasıyla ilgili vefat haberlerinin doğru olmadığını, babasının durumunun stabil olduğunu ifade etti.

Ülkü Okuyan, "Babam Yaşar Okuyan, tedavi gördüğü Başkent Üniversitesi Hastanesi’nde, dün sabah geçirdiği iç kanama sonrası müdahale edilerek yoğun bakıma alınmış ve entübe edilmiştir. Durumu maalesef kritik olup, sağlığı ile ilgili gelişmeler olduğunda sizlerle paylaşacağız." dedi.

"Vefat haberleri gerçeği yansıtmamaktadır"

Ülkü Okuyan açıklamasını şöyle sürdürdü:

"Yaşar Okuyan'ın sağlık durumu ile ilgili aktarılmakta olan vefat haberleri gerçeği yansıtmamaktadır. Böylesine hassas bir süreçte bilgi teyidi alınmaksızın yapılan her haber, biz ailesi başta olmak üzere tüm sevenlerini derinden yaralamaktadır. Yaşar Okuyan'ın sağlık durumu stabil olmakla beraber yoğun bakımdaki tedavi süreci devam etmekte olup, bu durum konusunda güncel bilgi yalnızca ailesi tarafından paylaşılacaktır. Konu ile ilgili herkesi hassasiyete davet ederiz."

Yaşar Okuyan kimdir?

28 Ağustos 1950 tarihinde Yalova'nın Elmalık köyünde dünyaya gelen Yaşar Okuyan, İstanbul Özel Gazetecilik Yüksek Okulu'ndan mezun olan Yaşar Okuyan, 21 yıl çeşitli gazete, dergi ve ajansta muhabirlik, foto muhabirlik, köşe yazarlığı, istihbarat müdürlüğü yaptı ve sürekli basın kartı almaya hak kazandı.

Bir dönem İmbat Şirketler Grubu yönetim kurulu başkanı olarak görev yapan Okuyan, MHP, ANAP, DYP, HYP ve CHP ve Vatan Partisi dahil olmak üzere dokuz farklı partide siyaset yaptı. 1995-2002 yılları arasında Yalova milletvekilliği, 1999-2002 yılları arasında ise Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı görevini yürüttü. (Kısa Dalga)

Gündem