Yemen eski Savunma Bakanının oğluna ev hapsi

Yemen eski Savunma Bakanının oğluna ev hapsi
Beyoğlu'nda yolun karşısına geçmeye çalışan iki kişiye çarparak birinin yaralanmasına neden olan Yemen eski Savunma Bakanı'nın oğlu Musaeed Hussein hakkında ev hapsi kararı verildi.

Dün 14.00 sıralarında Beyoğlu Kalyoncu Kulluğu Mahallesi, Ömer Hayyam Caddesi'nde meydana gelen olayda, Yemen eski Savunma Bakanı'nın oğlu Musaeed Hussein, kullandığı otomobille yolun karşısına geçmeye çalışan iki kişiye çarptı. Kazada 71 yaşındaki Pakize Özer ağır yaralandı, Musaeed Hussein de gözaltına alındı.

Emniyette yapılan işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen ve yurt dışı yasağı kararı verilerek serbest bırakılan Musaeed Hussein ile ilgili soruşturmada şüpheli hakkında ev hapsi şeklinde adli kontrol kararı verildi.

Musaeed Hussein'in avukatı Kerim Bahadır Şeker de bugün akşam saatlerinde müvekkili hakkında ev hapsi verildiğinin Kasımpaşa Polis Merkezi tarafından bildirildiğini belirtti. Şeker, "Yaşanan kazadan dolayı üzüntülüyüz. Herkesin başına gelebilecek talihsiz bir olay. Hangi mantık ve izan çerçevesinde ev hapsi verildiğini anlamak mümkün değil." dedi.(DHA)

Gündem