Faik Öztrak'tan Tanju Özcan'a: 'Tanju Bey yürümekle vakit harcayacağına Bolu’nun sorunlarını çözsün'

Faik Öztrak'tan Tanju Özcan'a: 'Tanju Bey yürümekle vakit harcayacağına Bolu’nun sorunlarını çözsün'
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'a tepki gösteren CHP Sözcüsü Faik Öztrak "Tanju Bey yürümekle vakit harcayacağına Bolu’nun sorunlarını çözsün" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun genel başkanlığı bırakması için bugün Bolu'dan CHP Genel Merkezi'ne yürümeye başlayan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'a tepki gösteren CHP Sözcüsü Faik Öztrak "Tanju Bey yürümekle vakit harcayacağına Bolu’nun sorunlarını çözsün" dedi.

'Yollar yürümekle aşınmaz, ateş olsa da cürmü kadar yer yakar'

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, bugün gerçekleştirdiği CHP Genel Merkezi’nde basın toplantısında Tanju Özcan'ın yürüyüşü hakkında şunları söyledi:

“Belediye Başkanları öncelikle kendi illerinin, ilçelerinin sorunlarını çözmeli, hemşerilerine en iyi hizmeti vermeye çalışmalı. Tanju Özcan, vereceği hizmetlerde hükümet engel çıkardığı için yürüseydi başımızın üstünde yeri vardı. Kendisinin iddiaları akıl işi değildir. Ama bilinen bir söz vardır, ‘yollar yürümekle aşınmaz, ateş olsa da cürmü kadar yer yakar.’ Bolu’nun dünya kadar sorunu var, Tanju Bey yürümekle vakit harcayacağına Bolu’nun sorunlarını çözsün" dedi. (Kısa Dalga)

Gündem