Fatih Altaylı: Özel televizyonlar adayları ekrana çıkarmak için para istiyorlarmış, 2 milyona kadar çıkan tarifeler…

Fatih Altaylı: Özel televizyonlar adayları ekrana çıkarmak için para istiyorlarmış, 2 milyona kadar çıkan tarifeler…
Gazeteci Fatih Altaylı, seçim sürecinde özel televizyonların, adayları yayına çıkarmak için para istediklerini iddia etti. Altaylı'nın iddiasına göre istenen rakamlar 2 milyona kadar çıkıyor...

Gazeteci Fatih Altaylı kendisine ait Youtube kanalından gündeme dair değerlendirmelerde bulunduğu programda dikkat çeken bir iddia ortaya attı.

Altaylı'nın iddiasına göre seçim süreci özel televizyonlar için ayrı bir gelir kapısı oldu.

Altaylı söz konusu programda "Bize gelen adaylardan öğrendiğim çok ilginç bir şey paylaşacağım" diyerek kendisine gelen bilgileri paylaştı.

Fatih Altaylı şunları söyledi: "Özel televizyonlar, buna haber kanalları da dahil, adayları ekrana çıkarmak için para istiyorlarmış. Gündüz kuşağında 20-25 dakikalık konukluk için 250 bin tlden başlayan tarifeler. Akşam 2 saatlik bir programa çıkmak istiyorsanız 1-1.5 milyon liradan başlayan, 2 milyona çıkan tarifler… Yani akşam 2 saatlik bir programa katılmak istiyorsun 1.5 milyon - 2 milyon lira, gündüz bir programa mı çıkmak istiyorsun 20-25 dakika, 200-250 bin TL… "

"Kendisini kötü duruma düşüreceğimi düşünüyor herhalde"

Altalı ayrıca Cumhur İttifakı'nın AKP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Murat Kurum'a dair "Murat Kurum geleyim dedi de ben gelme mi dedim. 40 kere çağırdım gelmiyor. Beni kendisini kötü duruma düşüreceğimi düşünüyor herhalde. Oysa kötü duruma düşmek için buna ihtiyacı yok" dedi. (Kısa Dalga)

Gündem