Galatasaraylı iş insanının Pendik'te yıllar sonra cesedi bulundu: Dört gözaltı

Galatasaraylı iş insanının Pendik'te yıllar sonra cesedi bulundu: Dört gözaltı
Pendik'te 5 yıl önce kaybolan Galatasaraylı Yönetici ve İş İnsanları Derneği (GSYİAD) üyesi Tekin Uğurlu'nun cesedi, boş bir arazide gömülü halde bulundu.

İstanbul'un Pendik ilçesinde 4 Ağustos Perşembe günü boş bir arazide toprağa gömülü halde bulunan cesedin 5 yıl önce kaybolan Tekin Uğurlu'ya ait olduğu tespit edildi.

İddialara göre, 44 yaşındaki Tekin Uğurlu 5 yıl önce arkadaşıyla alacak verecek meselesi yüzünden tartıştı. Tartışma sonrası Uğurlu'dan bir daha haber alınamadı. Ailesinin kayıp ihbarının üzerine polis ekipleri çalışma başlattı. Geçtiğimiz günlerde Pendik'te boş bir arazide gömülü halde bir ceset bulundu. Polis ekipleri cesedin kime ait olduğunu belirlemek için DNA örneği alarak Adli Tıp Kurumuna gönderdi. Yapılan incelemenin ardından cesedin 5 yıl önce kaybolan Tekin Uğurlu'ya ait olduğu tespit edildi.

İki çocuk babası Uğurlu'nun aynı zamanda Galatasaraylı Yönetici ve İş İnsanları Derneği (GSYİAD) üyesi de olduğu belirlendi.

İKİ KADIN, İKİ ERKEK GÖZALTINA ALINDI

Olayın ardından İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekipleri Uğurlu'nun katillerini bulmak için çalışma başlattı. Yapılan çalışmalar neticesinde olayla ilgili ikisi kadın dört kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler Asayiş Şubedeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. (DHA)

Gündem