Galvaniz fabrikasında çalışan bir işçi, patronun şiddetine maruz kaldı

Tezcan Galvaniz fabrikasının sahibi Sadettin Tezcan'ın, bir işçiye uğradığı şiddetin görüntüleri ortaya çıktı.

Kocaeli Kartepe Arslanbey Organize Sanayi Bölgesi’nde üretim yapan Tezcan Galvaniz fabrikasında çalışan bir işçinin, patronun şiddetine maruz kaldığı anlar ortaya çıktı.

Kocaeli Gündem'in haberine göre, fabrikatör Saadettin Tezcan, karşısında hazırolda beklettiği işçisine hakaret edip, daha sonra eline vurdu. O görüntüler kameralara yansıdı.

Haberde, şöyle denildi: "Tezcan’ın sahibi olduğu Tezcan Galvaniz fabrikasında çalışan bir işçi, patronunun işi emrettiği gibi değil, prosedüre göre yaptı. Kendi sözünü dinlemeyen işçisi karşısında öfkeden deliye dönen Sadettin Tezcan, işçisine hakaret ve küfürler edip, bağırmaya başladı. Sinirini alamayıp, ayağa kalkan Sadettin Tezcan, bu sefer karşısında hazır olda bekleyen işçisinin eline sert bir şekilde vurdu. Sadettin Tezcan, işçinin elinden yere düşen kağıtları yerden aldı ve buruşturup, işçisinin suratına fırlattı. Sadettin Tezcan, bu sırada hakaret ve küfür etmeye devam etti. O anlar güvenlik kamerası tarafından da saniye saniye görüntülendi."

Umut Sen ve İnşaat-İş Sendikası, sosyal medya hesabından görüntüleri paylaşarak Tezcan'a tepki gösterdi. (Kısa Dalga)

Gündem