Gazeteci Altan Sancar mermi fotoğrafı yollanarak tehdit edildiğini açıkladı

Gazeteci Altan Sancar mermi fotoğrafı yollanarak tehdit edildiğini açıkladı
Gazeteci Altan Sancar kendisini ‘Jitemci’ olarak adlandıran bir sosyal medya kullanıcısından mermi fotoğrafı ile tehdit edildiğini açıkladı.

Gazeteci Altan Sancar’a sosyal medya platformu X'te ‘Jitemci’ kullanıcı adını kullanan bir kişinin kendisine gönderdiği mermi fotoğrafını paylaştı.

Söz konusu tehdit mesajının görselini de paylaşan Sancar, daha önceki tehditleri hatırlatarak işlem yapılmamasına tepki gösterdi.

Tehdit eden kişinin Kayseri’de yaşadığını tespit ettiğini belirten Sancar, şunları ifade etti:

“Tam dört yıl önce tehdit mesajları almaya başladım. İki yıl önce de Diyarbakır'da gece yarısı plakasız bir araçla önüm kesilerek silahla tehdit edildim. Ve bu iki olay hakkında da suç duyurusunda bulundum. Aradan uzun zaman geçti, ancak iki dosyada da gelişme olmadı. Bugün yine benzer şekilde mermili tehdit mesajları almaya başladım. Korktuğumdan ve ya ciddiye aldığımdan değil de benim veya ailemin başına gelecek en ufak olumsuzluktan tehdit mesajları atanlar kadar bu dosyalarda bir milim araştırma yapmayanlar da sorumludur. Bu arada tehdit mesajını gönderen kişi Kayseri'de yaşıyor. Daha önce bu hesaptan atacağı mesajı kendi hesabından atınca ortaya çıkmıştı."

(Kısa Dalga)

Gündem