Gazeteci Barış Terkoğlu'dan 'CHP'den para aldılar' iddialarına ilişkin açıklama: Tek kuruş almadım. Konuşmayı dahi zul sayarım

Gazeteci Barış Terkoğlu'dan 'CHP'den para aldılar' iddialarına ilişkin açıklama: Tek kuruş almadım. Konuşmayı dahi zul sayarım
Gazeteci Barış Terkoğlu bir haber sitesinin "CHP'den para aldılar" haberi sonrası siteye verdiği demeci ve konuya ilişkin değerlendirmesini paylaştı. İddiaları reddeden Terkoğlu "Bugüne kadar CHP'den ya da başka bir kurumdan tek kuruş almadım. Konuşmayı dahi zul sayarım. "İddia" dediğinizin sahibi ise hakkında kitap yazdığımız eski bir bakanın ve Fetöcülerin sosyal medya trolleri. Haklarında da suç duyurusunda bulunacağım" açıklamasında bulundu.

Kemal Kılıçdaroğlu, “Köşe yazarları üzerinden parti içi meseleler tartıştırılıyor. Ben kimin nereden ne kadar maaş aldığını iyi biliyorum” dedi. Ardından ise “Kim bu gazeteciler” sorusu akıllara geldi.

Bu açıklamalardan sonra Türk Savunma Teşkilatı” isimli bir Twitter hesabı şu paylaşımı yaptı:

"Türkiye’de emsali görülmemiş bir yolsuzluk dosyası açılıyor! Devletin kasasından CHP Genel Merkezi’ne ve CHP’li belediyelere giren paralar, hangi yandaş gazetecilerin cebine aktı? İsmail Saymaz başta olmak üzere Fikret Bila, Barış Pehlivan, Barış Terkoğlu, Murat Ağırel, Şirin Payzın gibi isimlere son 4 yılda ödenen paranın haddi hesabı yok… CHP’nin rüşvetçi kalemlerini çok zor günler bekliyor…"

Gazetecilerin hedef alındığı paylaşımlardan sonra gazeteci Barış Terkoğlu hakkında çıkan haberler sonrası sosyal medyadan bir açıklama yayımladı.

Terkoğlu paylaşımında "Dün SS’in trolleri başlattı. Sonra FETÖ’nünkiler katıldı. Benim de olduğum gazetecilerin CHP’den para aldığı iftirasını yazdılar. Bunların tezgahlarına alışkınım. Bugün haberciliğini güvenilmez bulduğum site trollerin iddialarını sorunca bu yanıtı gönderdim. Saldırgan mı olmuş :)" dedi.

Terkoğlu görüşlerinin sorulduğu bir haber sitesine de şunları söyledi:

"Bugüne kadar CHP'den ya da başka bir kurumdan tek kuruş almadım. Konuşmayı dahi zul sayarım. "İddia" dediğinizin sahibi ise hakkında kitap yazdığımız eski bir bakanın ve Fetöcülerin sosyal medya trolleri. Haklarında da suç duyurusunda bulunacağım. Bizim gazeteciliğimizin tek bedeli, mahkeme salonları ve hapishaneler. Bunu da en iyi Hasan Dağcı'nın evinde yaşayan, Mehmet Cengiz ile yediği içtiği ayrı gitmeyen patronunuz bilir. Ne mutlu ki hayat bize utanacağımız işler yaptırmadı. Size de tavsiyem budur."

(Kısa Dalga)

Gündem