Gazeteci Hakkı Özdal Evrensel gazetesinin yeni genel yayın yönetmeni oldu

Gazeteci Hakkı Özdal Evrensel gazetesinin yeni genel yayın yönetmeni oldu
Evrensel yeni yayın dönemine yeni bir genel yayın yönetmeni ile başladı. Gazeteci Hakkı Özdal Evrensel'in genel yayın yönetmenliğine, getirildi. Yıllardır gazetede çalışan Muzaffer Özkurt ise yazı işleri müdürü oldu.

Evrensel Gazetesi'ni yeni genel yayın yönetmeni Hnakkı Özdal oldu. Yıllardır gazetenin başındaki Fatih Polat, direksiyonu Özdal'a devretti.

Değişimi sosyal medya hesabından da duyuran Hakkı Özdal,"Evrensel'in birikimini arkamıza alarak, sermaye ve bağlı güçlerine karşı emeğin yanında, tüm ezilenlerin yanında mücadeleyi büyütmek için uğraşacağız." dedi


1996’dan itibaren Evrensel’de, Evrensel Kültür dergisinde, Referans ve Radikal gazetelerinde editörlük ve yazarlık yapan Özdal, Yeni e dergisinin yazı işleri müdürlüğünü yapıyordu. Özdal aynı zamanda Evrensel gazetesine köşe yazısı yazıyordu.

Evrensel Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Muzaffer Özkurt ise 1998 tarihinden itibaren Evrensel gazetesinde muhabir, editör, sendika şefi, haber müdürü ve sorumlu yazı işleri müdürü gibi çeşitli görevlerde bulunmuştu. (Kısa Dalga)

Gündem