Gazeteci Kürşad Oğuz: Erdoğan'ın AKP Genel Başkanlığı'nı bırakabileceği konuşuluyor

Gazeteci Kürşad Oğuz: Erdoğan'ın AKP Genel Başkanlığı'nı bırakabileceği konuşuluyor
Gazeteci Kürşad Oğuz, Halk TV'de kulislerde dolaşan iddiaları aktardı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ne yapacağını kimsenin bilmediğini söyleyen Oğuz, Erdoğan'ın ailesi dışında kimseyle konuşmadığının iddia edildiğini söyledi.

Halk TV ekranlarında yayımlanan "Aslında" programında, Halk TV Program Koordinatörü Kürşad Oğuz, AKP kulislerinde dolaşan iddiaları aktardı.

halktv.com.tr'de yer alan habere göre Kürşad Oğuz açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

Ailesi dışında kimseyle görüşmüyor

"Benim konuştuğum isimler diyor ki 'Şu an partideki herkes tedirgin, Cumhurbaşkanı Erdoğan ne yapacağını kimseye söylemiyor, sadece aileden birkaç kişiyle konuşuyor' dendi. Mesela Ramazan'da da orucunu açıp, namazını kılıp tekrar kendi odasına çekiliyormuş. Şu anda ne yapacağı kestirilemiyormuş. Büyük bir tedirginlik hakimmiş.

Genel başkanlığı bırakabilir

Özellikle Kabine'de büyük bir değişiklik yapacağı konuşuyor. MKYK ve MYK için de değişiklikler konuşuluyor. AKP'nin Nisan'daki kongresinin Kasım'da olacağı söyleniyor.

Benim konuştuğum isimler çok enteresan bir şey daha söylediler. Ben bunun gerçekleşeceğini zannetmiyorum. Konuştuğum kişiler 'Cumhurbaşkanı Erdoğan AKP Genel Başkanlığını bırakabilir' dediler." (Kısa Dalga)

Gündem