Gazeteci Sevilay Yılman'dan İnce'nin 'soyadı' ve 'saç' sözlerine tepki: Üslubunuza şaşırmadım, yakışanı yaptınız

Gazeteci Sevilay Yılman'dan İnce'nin 'soyadı' ve 'saç' sözlerine tepki: Üslubunuza şaşırmadım, yakışanı yaptınız
Habertürk yazarı Sevilay Yılman, Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin kendisine yönelik "Soyadını ve saçını değiştirdi" sözlerine yanıt verdi.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, dün gazeteci Candaş Tolga Işık'ın tv100'deki 'Az Önce Konuştum' programına katılmıştı.

İnce, Işık'ın Yılman'ın gündeme getirdiği 'partinin yetkili kurullarına şahsi hesabı açma konusunda direnç gösterdiği' tartışmasını aktarması üzerine şunları söyledi: "Sevilay Yükselir mi, Sevilay Yılman mı? Hangi saçlı? Yani saçını değiştirdi, soyadını, A Haber'de yazan bir Sevilay Yükselir vardı. Sonra saçını değiştirdi, soyadını değiştirdi, şimdi solcu oldu. Hangisi?"

Yılman'dan tepki

Gazeteci Sevilay Yılman, programın ilgili bölümünü Twitter hesabından paylaşarak İnce’ye yanıt verdi.

“Sayın Muharrem İnce... Üslubunuza şaşırmadım. Yakışanı yaptınız" diye yazan Yılman, şunları kaydetti: "Ancak soyadımı eşimden boşandığım için değiştirdim. Saçlarımı da keyfim öyle istediği için ama sosyal demokratlığım hiç değişmedi. Ayrıca mesele ben değilim. Candaş Tolga Işık'ın sorusunu çarpıtmadan yanıtlayın!

Candaş size daha önce benim bir yayında dile getirmiş olduğum şu soruyu sordu. Siz partiyi kurduğunuzda partinin giderlerini 2 hesap üzerinden gördünüz. Biri resmi diğeri şahsi hesabınızdı. Giderlerin çoğu yeterli gelmediği için şahsi hesabınızdan karşıladınız ve siz talep etmelerine rağmen partinin yetkili kurullarına şahsi hesabı açma konusunda neden direnç gösterdiniz? Neden şahsi hesabınızın incelenmesine izin vermediniz? Ve sizinle birlikte CHP’den ayrılan başta Gaye Usluer olmak üzere 6 kurmayınız ile bu yüzden tartışma yaşadınız mı?" (Kısa Dalga)

Gündem