Gelecek Partisi'nden CHP - Zafer Partisi mutabakatına destek

Gelecek Partisi'nden CHP - Zafer Partisi mutabakatına destek
Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan, 28 Mayıs'taki ikinci tur seçiminde de Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na oy vereceklerini açıkladı.

Zafer Partisi, bugün 28 Mayıs'taki ikinci turda seçimde Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceğini duyurmuştu. Zafer Partisi ile CHP arasında yedi maddelik protokol imzalanmıştı.

Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan, Twitter'dan paylaştığı yazılı açıklamasında, Millet İttifakı'nın, 'Cumhur İttifakı'nın ve başkanlık sisteminin ülkeyi soktuğu otoriter yolsuzluk düzeninden kurtararak, Türkiye'yi demokratik ve müreffeh bir düzene kavuşturmak üzere' kurulduğunu ifade etti.

Özcan, bugüne kadar da söylem ve program önerilerini bu ilkeler doğrultusunda şekillendirdiğini kaydetti.

Gelecek Partisi sözcüsü şunları kaydetti: "Gelecek Partisi ülkemizde çoğulculuğun, demokrasinin ve hukukun güvencesi olarak çıktığı yolda kuruluşundaki ilkelerden taviz vermeden devam etmektedir. Siyasal duruşumuzu ve siyaset yapma motivasyonumuzu şekillendiren temel ilkeler bizim için araçsal değil, ülkemizi huzurlu ve müreffeh yarınlara taşımanın yol işaretleridir. Birinci turda bu amaçla sandığa giden milyonların yine aynı amaçla oy kullanacağından eminiz. İlk gün olduğu gibi altı siyasi parti olarak altına imza attığımız her belgenin arkasındayız." (Kısa Dalga)

Gündem