Gezi'nin simge müezzini, sosyal medyaya girdi

Gezi'nin simge müezzini, sosyal medyaya girdi
Gezi Direnişi'nde 'camii'de içki içildi' iddiasını yalanlayan müezzin Fuat Yıldırım, hakkında açılan sosyal medya hesaplarının önüne geçmek için twitter'a katıldı.

Cumhurbaşkanı Gezi Direnişi'nde, camiye sığınan vatandaşların içki içtiklerini iddia etmiş, ilk cuma günü açıklayacağını söylemişti. Söz konusu Bezm-i Alem Valide Sultan Camii'nin müezzini Fuat Yıldırım, Erdoğan'ın bu sözleri hakkında “Burada içki içilmedi. Eylemciler buraya sığındıktan sonra içki içen görselerdi zaten kendileri dışarı atardı. İki günlük süre içinde yaralılar tedavi edildi. Polis gazından kaçanlar camiye sığındı." ifadeleriyle olanlara açıklık getirmişti. Daha sonrasında görevinden alınan ve zorlu bir süreç yaşayan Fuat Yıldırım, 14 Mayıs seçimleri öncesinde CHP'den milletvekili adayı oldu.

Yarım saatte 10 bine yakın takipçi

İsmiyle açılan sosyal medya hesaplarının önüne geçmek için kendisi bir hesap açan Yıldırım, sayfayı açmasından sonra büyük bir ilgiyle karşılandı, yeni sayfasının bilgilendirmesini ise şu sözlerle paylaştı:

resim-2023-04-10-175500515.png

Sevgili dostlarım, Bugüne kadar sosyal medya alanında hiç bir hesabım olmadı. Siz dostlarım tarafından adıma bir çok sahte hesap açılmış olduğunu öğrendim. Orijinal hesabım budur. Bundan sonra bu hesaptan ben takip edebilirsiniz. Sevgi ve saygılarımla. (Kısa Dalga)

Gündem