Gökhan Zan'dan adaylık açıklaması: Halk isterse onur ve şeref duyarım

Gökhan Zan'dan adaylık açıklaması: Halk isterse onur ve şeref duyarım
Son günlerde Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adaylığıyla ilgili adı geçen eski futbolcu Gökhan Zan, adaylığa ilişkin gelen soruya "Halk isterse, doğru kişi olduğuma inanılıyorsa şeref ve onur duyarım" diye cevap verdi. Öte yandan CHP'nin adayı ve mevcut belediye başkanı LÜtfü Savaş ise "Gökhan Zan’la hiç uğraşmayalım. O sporu bıraktığında ben ona kucak açtım. Geçen seneye kadar Hatayspor'da onu maaşlı çalıştırdım. Bunun yüzüğünü ben taktım" dedi.

Eski milli futbolcu Gökhan Zan, Hatay’dan büyükşehir belediye başkanlığı adaylığına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Zan, depremin ardından Hatay'ın sesini duyurmak için çabalayan isimlerden biriydi.

Gökhan Zan, son günlerde Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adaylığıyla ilgili olarak adının geçmesi üzerine 12punto’nun sorularını yanıtladı.

CHP’nin mevcut belediye başkan adayı Lütfü Savaş’a dair kişisel fikri ve söyleminin kesinlikle olmayacağını belirten Zan, “CHP’den teklif gelmesi halinde Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı olmak ister misiniz?” sorusuna şu cevabı verdi:

“Eğer halk isterse, doğru kişi olduğuma inanılıyorsa şeref ve onur duyarım. Halk için gövdemi koyarım. Ne yapacaksam halk için yaparım, partiler için değil”

Öte yandan tepkilerin odağındaki Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP'nin adayı Lütfü Savaş, bugünkü basın açıklamasında Gökhan Zan ve Volkan'a yönelik sert ifadeler kullandı.

Savaş, "Gökhan Zan’la hiç uğraşmayalım. O sporu bıraktığında ben ona kucak açtım. Geçen seneye kadar Hatay sporda onu maaşlı çalıştırdım. Bunun yüzüğünü ben taktım. Aramızda hiçbir şey yoktu. Ama ne olduysa Volkan hocanın Hatay’a gelmesiyle oldu" dedi.

Gündem