Serkan Tüzün'ün katlettiği İlksen Tüzün'ün annesi konuştu: 12 yıldır kızıma işkence ediyordu

Serkan Tüzün'ün katlettiği İlksen Tüzün'ün annesi konuştu: 12 yıldır kızıma işkence ediyordu
Adalet Bakanlığı'nda görevli hakim ve Alperen Ocaklarının eski genel başkanı olan Serkan Tüzün'ün katlettiği İlksen Tüzün'ün annesi konuştu: "12 yıldır kızıma işkence ediyordu. İçip içip şiddet uyguluyordu. Telefonlarını dinliyordu..."

Ankara'da Adalet Bakanlığı'nda görevli hakim ve Alperen Ocaklarının eski genel başkanı olan Serkan Tüzün, tartıştığı eşi İlksen Tüzün'ü tabancayla vurarak öldürdükten sonra aynı silahla yaşamına son vermişti.

Katledilen İlksen Tüzün'ün annesi, damadının kızına şiddet uyguladığını belirterek , "Allah rızası için torunlarımı bunlara vermeyin. Benim çocuğumun cenazesini verin bana, götüreyim" dedi.

Anne Tüzün şunları anlattı: "İçip içip benim çocuğuma işkence ediyordu. 12 yıldır benim çocuğumu bize göstermedi, çocuğumun telefonlarını dinliyordu. Ben çocuğumun yanında olamadım, beni çocuklarıyla tehdit etti; "çocukların yüzünü göstermem" dedi. Kızımı bu eve hapsetti. 12 yıldır kapı dışarı çıkmadı. Adam psikopattı, hastaydı. "Tedavi ol" dedim ama; "ben hasta değilim" dedi, kabul etmedi" diye konuştu. (DHA)

Gündem