Halk TV yayınını hedef almışlardı... Yayının çekim tarihi 15 Aralık

Halk TV yayınını hedef almışlardı... Yayının çekim tarihi 15 Aralık
AKP kontrolündeki gazeteler Halk TV'deki yılbaşı gecesini hedef aldı. Gazeteler asker ölümlerini anımsatarak Ekrem İmamoğlu ve Özgür Özel'in katıldığı yayın için "vur patlasın çal oynasın' yılbaşı kutladı" başlığını verdi. İmamoğlu'nun danışmanı Murat Ongan, çekimlerin 15 Aralık'ta yapıldığını bildirdi.

Yeni Şafak "Şehitler için milli yas istemişlerdi: Özgür Özel ve Ekrem İmamoğlu 'vur patlasın çal oynasın' yılbaşı kutladı" başlığıyla İmamoğlu ve Özel'e yüklendi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun danışmanı Murat Ongun, çekimlerin 15 Aralık'ta yapıldığını bildirdi.

Ongun sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Sabah, YeniŞafak, AHaber, Star vb iktidar medyası tarafından yeni bir yalan daha kamuoyuna servis edildi" dedi.

Murat Ongun, şunları söyledi:

"Doğru bilgi şöyledir; Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel ve İBB Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’nun katıldığı yılbaşı programının çekimleri 15 Aralık tarihinde yapılmıştır. Yani; 22 Aralık’taki terör saldırısı ve milletçe kahrolduğumuz şehitlerimizin ardından yapılmış bir çekim söz konusu değildir. Aziz şehitlerimizin hatırası üzerinden yapılan alçak siyaseti kınıyor, hukuki haklarımızı saklı tutuyoruz."

Haber ile hedef gösterdiler

Şehit cenazeleri bir bir kalkarken siyasi rant için milli yas isteyen Özgür Özel ve Ekrem İmamoğlu dün Halk TV'de yayınlanan yılbaşı programda ise eğlendi.

Gazze'de binlerce masum katledilirken ve şehitlerimiz acısı henüz dinmemişken verilen bu görüntü sosyal medyada büyük tepki çekti. (Kısa Dalga)

Gündem