Hande Fırat'tan 15 Temmuz iddialarına yanıt: Telefon sinyallerime bakılsın

Hande Fırat'tan 15 Temmuz iddialarına yanıt: Telefon sinyallerime bakılsın
Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat, 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin iddialara yanıt verdi.

Hürriyet yazarı ve Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın 15 Temmuz darbe girişimi gecesi Cumhurbaşkanı Erdoğan'la yaptığı canlı yayın, sosyal medyada tekrar gündem oldu.

Berna Laçin, "Bunu araştıracak gazeteci dostlardan haber bekliyoruz" diye bir paylaşım yaptı. Laçin, bu paylaşımına şu tweet'i ekledi:

ekran-resmi-2022-09-07-09-07-25.png

Hande Fırat, bu iddialara Twitter hesabından tepki göstererek şu paylaşımları yaptı:

"Herkes kimin ne olduğunu unuttu galiba ! Niye kaçtılar ? Kaç yıldır örgütlendiler ? Nasıl örgütlendiler ? Şimdi yalanlara inanlara sesleniyorum, darbe girişiminden önce kaçanlara neden inanırsınız?

Elli kere yanıt verilmiş yalanları niye gündeme getirirsiniz ? Gazeteci dönemin MİT basın danışmanını da, Genelkurmay’ı da, siyasileri de arar. Onlar da gazeteciyi arar. Benim telefon sinyallerime bakılsın, Nuh Bey ile bir gün önce görüşmüş müyüm ? Ben hiç yalan atmadım. Ama yeter, düğün faturalarım da bende. Tek suçum işimi yapıp ofisime gidip, demokrasiye sahip çıkmaksa suçluyum . Benim siz Fetöcülerle ya da başınızdaki ile tek karemi bulamazsanız. Yettiniz artık ! Yalanlarınızı ve pis ellerinizi bu ülkenin üzerinden çekin. Zavallısınız."

ekran-resmi-2022-09-07-09-11-24.png

Fırat, Berna Laçin'in eski tweetlerinden alınmış ekran görüntülerini de paylaşarak "Meğer 15 Temmuz’dan beri karın ağrısı çekiyormuş zavallı ???? sonunda rahatlamıştır.Herhalde" dedi.

Berna Laçin'den ise şu yanıt geldi:

ekran-resmi-2022-09-07-09-44-35.png

Gündem