Hastanelik ettikleri kişinin abisini de "Sıra onda" diyerek tehdit ettiler

Hastanelik ettikleri kişinin abisini de "Sıra onda" diyerek tehdit ettiler
İstanbul Sarıyer'de polis Y.Ç. ve beraberindeki polisler tarafından darp edilen K.T.'nin abisi de, "Sıra abisinde" denilerek aynı polisler tarafından tehdit edildi.

İstanbul Sarıyer’de 30 yaşındaki K.T., 17 Nisan’da bir berberde Y.Ç. isimli polis ile tartıştı. İddiaya göre de, 19 Nisan’da iki arkadaşıyla bulunduğu otomobille seyreden K.T., bulunduğu aracın önü kesilerek, polislerce sokakta ve arabada dövüldükten sonra karakola götürüldü. Karakolda da kamerasız ortamda darp edilen K.T.’nın elmacık kemiklerinde ve burnunda kırıklar oluştu.

Gerçek Gündem'den Sercan C. Güler'in haberine göre; Olayın ardından, K.T.’yi darp ederek tanınmayacak hale getiren polislerin, abisi M.T.’ye de haber göndererek ona da aynısını yapacaklarını söyledikleri öne sürüldü.

Olayı İsmail Saymaz da köşesine taşımış ve polis tutanağında K.T.’nin aracının durdurulma sebebi olarak “araçtan uyuşturucu madde kokusu gelmesi” olduğu iddia edilmişti.

Ancak, polis tutanağının aksine, K.T.’nin üzerinde ya da araçta uyuşturucu madde çıkmazken, kanında ve idrarında da herhangi bir bulguya rastlanmadı.

'Sıra abisinde...'

Polislerin, kendisini de “Alıp ezeceklerini ve işkence edeceklerini” söylediklerini aktaran abi M.T., kardeşinin darp edilmesinden önce polislerin kahvehaneye gelerek, “Kardeşini alacağız ezeceğiz, bundan da emniyet müdürünün de haberi var” dediklerini ifade etti.

Haberin tamamına Gerçek Gündem'den ulaşabilirsiniz...

Gündem