Her yerde şiddet, her yerde silah:Akşamdan sabaha bunlar oldu

Her yerde şiddet, her yerde silah:Akşamdan sabaha bunlar oldu
Dün akşamdan bu sabaha kadar olan 3 olay, şiddet ve silah kullanımının boyutlarını bir kez daha gösterdi: İzmir’de bir avukat bıçaklandı. İstanbul’da restoran çıkışında bir kişi vuruldu. İzmir’de husumetlisini büfede öldürdü.

Sokak ortasında cinayet ve saldırılardaki artış dikkat çekici boyutlarıyla devam ediyor. Dün akşamdan bu yana İzmir’de bir doktor bıçaklandı, İstanbul’da iki kişi sokakta silahla vuruldu.

İzmir’in Bornova ilçesinde, avukat olduğu öğrenilen Abdullah Emrah Koyuncu kavga ettiği kişi tarafından bıçaklandı. Vücudunda çok sayıda bıçak darbesi olduğu öğrenilen avukatın tedavisi sürüyor.

Abdullah Emrah Koyuncu, dün akşam saatlerinde Erzene Mahallesi'nde S.A. isimli bir kişi ile henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışmaya başladı. İkilinin arasındaki tartışma kısa sürede kavgaya dönerken, S.A. yanında bulunan bıçağı çıkararak Koyuncu'yu defalarca bıçakladı. Şüpheli suç aleti ile birlikte olay yerinden kaçtı.

BİR İSTANBUL KLASİĞİ: RESTORAN ÇIKIŞI CİNAYET

İstanbul Beylükdüzü’nde restorandan çıkışında yaşanan cinayet, akşam saat 23.30 sıralarında Gürpınar Mahallesi'ndeki bir restoranın önünde meydana geldi. İddiaya göre, Kemal Kadak bir kadınla restorana geldi. Kemal Kadak restorandan çıkarken, otomobille yaklaşan kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin silahlı saldırısına uğradı. Saldırganlar, plakası henüz belirlenemeyen otomobille olay yerinden uzaklaştı. Kemal Kadak saldırıda ağır yaralandı, yanındaki kadın ise yara almadan kurtuldu.

Restoran çalışanları durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, saldırı sonucu ağır yaralanan Kadak'a ilk müdahaleyi yaparak en yakın hastaneye kaldırdı. Kadak, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

TEKEL BAYİSİNDE GELEN ÖLÜM

İzmir’in Kemalpaşa ilçesinde Burç Pehlivan, tekel bayisinde bulunduğu sırada, husumetlisi Ü.G. tarafından pompalı tüfekle vurularak öldürüldü.

Olay, saat 23.00 sıralarında, 85. Yıl Cumhuriyet Mahallesi, İzmir- Armutlu yolundaki bir tekel bayisinde meydana geldi. Ü.G., iddiaya göre husumetlisi Burç Pehlivan’ın bir tekel bayisinde olduğunu öğrendi. Yanına pompalı tüfeğini alan Ü.G., tekel bayisine gidip, Burç Pehlivan'a pompalı tüfekle ateş açtı. Pehlivan, saçmaların isabet etmesiyle kanlar içerisinde kalırken, Ü.G. ise olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Burç Pehlivan'ın yaşamını yitirdiği belirlendi. (DHA)

Gündem