'Herkes birbirine soruyor: Cumhur Frankfurt'un 'sahibi' kim?'

'Herkes birbirine soruyor: Cumhur Frankfurt'un 'sahibi' kim?'
İsmail Saymaz, "Herkes birbirine soruyor. Cumhur Frankfurt'un 'sahibi' kim?" diyerek, TBMM Başkanı Mustafa Şentop'un yakınından bir isimle yaptığı görüşmeyi aktardı.

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, geçen aylarda kendisini ziyaret eden İbrahim Haskoloğlu tutuklanınca Twitter'da 'Cumhur Frankfurt' diye bilinen Mehmet Cumhur'un hedefi olmuştu.

Cumhur Frankfurt "Arkadaşa tütün ve temiz don lazımmış" diye yazınca Şentop, "Terbiyesizlik yapma" diye yanıt vermişti.

İsmail Saymaz'ın halktv.com.tr'de yayımlanan yazısına göre muhalefete karşı kullanılan ak-trollerin fraksiyonlara ayrıldığı, parti ve iktidar içi hakimiyet mücadelelerinde de seferber edildikleri anlaşılıyor. Saymaz'ın yazısındaki ilgili bölüm şöyle:

"Herkes birbirine soruyor. Cumhur Frankfurt'un 'sahibi' kim? Bu konuyu Şentop'un çevresinden bir kişi ile konuştum. "Şentop ne düşünüyor?" diye sordum. "Organize olduğunu düşünüyor" diye yanıt verdi. Sordum: "TBMM Başkanına kim saldırabilir?"

Devam etti: "Sahipleri AK Parti Genel Merkezinde. Genel Merkez'in 'Meclis başkanına bu şekilde yazamazsın' demesi lazımdı. Demediler."

'Cumhur Frankfurt' ile AK Parti Genel Merkezi'ndeki troller arasında bir husumet olduğunu ifade ediyor. Ekliyor: "AK Parti'nin sosyal medya yönetimi insani değil, İslami de değil. Duruşları yok, kelime hazineleri yok, esprileri yok. Cümle kurmayı bilmiyor, diyalektik oluşturamıyorlar."

Gündem