‘Hoca’ya hem dolandırıcılık hem cinsel istismar suçlaması: ‘Cinsel ilişkiye girelim, muskanın etkisi artsın’

‘Hoca’ya hem dolandırıcılık hem cinsel istismar suçlaması: ‘Cinsel ilişkiye girelim, muskanın etkisi artsın’
Savcılığa suç duyurusunda bulunan H. S. adlı kadın, kendisini “hoca” olarak tanıtan Murat Algaç’ın muska karşılığında kendisinden toplam 40 bin TL aldığını iddia etti.

İstanbul’da bir kadın, kendisinden “büyü bozma” iddiasıyla para aldığı, cinsel ilişkiye girdiği ve ardından fotoğraflarla tehdit edip para istediği iddiasıyla bir “hoca”dan şikayetçi oldu.

Halk Tv’den Dinçer Gökçe’nin haberine göre, İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunan H. S. (52) adlı kadın, Murat Algaç’ın kendisini dolandırdığını belirtti.

Suç duyurusuna göre, oğlu ile bir takım sorunlar yaşayan anne H. S., bu süreçte Murat Algaç ile tanıştı. Algaç kendisini ‘hoca’ olarak tanıttı.

“Birlikte olalım muskanın etkisi artsın”

İddiaya göre, “oğluna büyü yapılmış. Bu büyüyü ancak ben bozarım” diyen Algaç, bir muska hazırlayacağını söyleyerek bir restoranda asgari ücretle çalışan H. S.’den 20 bin TL aldı. Algaç, muskayı H. S.’ye verdi ve parayı aldı. Ardından da “Muskanın etkisinin artması için cinsel ilişkiye girmemiz gerekir” diyerek, kadını birlikte olmaya ikna etti. Algaç, H. S. ile birlikte olduktan sonra bu kez “Artık sevgili olduk. Evlenmemiz gerekir” dedi.

20 bin TL daha aldı, izini kaybettirdi

Suç duyurusu dilekçesinde Algaç’ın kendisine “20 bin TL daha verebilirsen iyi olur. Borçlarımı ödeyeyim. Ondan sonra evleniriz” dediğini anlatan H.S, bir 20 bin TL daha aldıktan sonra Algaç’ın ortadan kaybolduğunu belirtti.

Bir süre sonra Algaç’ın kendisine farklı bir numaradan ulaştığını, aldığı parayı inkâr ettiğini söyleyen H. S.’ye, daha sonra cinsel içerikli bir dizi mesaj ve fotoğraf gönderip kendisini tehdit ettiğini ve para istemeye devam ettiğini ileri sürdü.

H.S, kendisine yönelik cinsel istismarda bulunduğunu iddia ettiği Algaç’tan “dolandırıcılık” suçlamasıyla şikayetçi oldu. (Kısa Dalga)

Gündem