HÜDA PAR konserleri hedef aldı: Gençliği ifsada sürüklüyor

HÜDA PAR konserleri hedef aldı: Gençliği ifsada sürüklüyor
HÜDA PAR Sosyal İşler Başkanı ve Parti Sözcüsü Yunus Emiroğlu, “ifsat konserleriyle gençlerin asli değerlerinden ve ideallerinden uzaklaştırıldığını” savundu. Emiroğlu, sanatçıları ise “sapkın akımların savunuculuğunu yapanlar” diyerek hedef aldı.

Uzun süredir festivaller yasaklanıp konserler iptal edilirken, HÜDA PAR, belediyelerin düzenlediği konserlere “ifsat (düzeni bozma, karışıklık çıkarma) konserleri” olarak tanımlayıp karşı çıktı.

HÜDA PAR Sosyal İşler Başkanı ve Parti Sözcüsü Yunus Emiroğlu, yaptığı açıklamada, “ifsat konserleriyle gençlerin asli değerlerinden ve ideallerinden uzaklaştırıldığını” savundu. Emiroğlu, sanatçıları ise “sapkın akımların savunuculuğunu yapanlar” diyerek hedef aldı.

Belediyelerin düzenlemiş olduğu “ifsat konserlerinin” kabul edilemez olduğunu ileri süren Emiroğlu, “Son dönemlerde kimi belediyelerin düzenlediği sözde festivallerle hem genç nesillerin ifsada sürüklendiğini hem de kamu kaynaklarının israf edildiğini esefle izlemekteyiz. Eğlence adı altında ahlakî değerlerin hiçe sayılarak gençliğin ifsada sürüklenmesi asla kabul edilemez. Kültürümüze, sosyal dokumuza ve ülke ekonomisine hiçbir katkısı olmayan bu tür etkinlikler, gençliği ideal, değer, hedef ve önceliklerinin tamamından uzaklaştırmaktadır. Öte yandan sözde özgürlük adı altında sapkın akımların savunuculuğunu yapanların, gençlerin karşısına rol model olarak çıkarılması da tam bir aymazlık ve şuursuzluk örneğidir” ifadelerini kullandı.

Emiroğlu, “Gençliğin çok ciddi bir ahlakî yozlaşma ile karşı karşıya olduğu günümüzde masiyet ve ifsat kokan etkinlikler yerine meşru dairede ve israfa kaçmadan elbette ki sosyal ve kültürel çalışmalar yapılabilir” diye ekledi. (Kısa Dalga)

Gündem