Hüseyin Baş ile Mustafa Varank arasında 'basketbol' polemiği

Hüseyin Baş ile Mustafa Varank arasında 'basketbol' polemiği
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın basketbol oynarken çekilen görüntülerini paylaşan AKP'li Mustafa Varank'a Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Hüseyin Baş'tan yanıt geldi.

AKP Bursa Milletvekili Mustafa Varank, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile oynadıkları basketbol maçından görüntüleri "Arada maçtan kaytarıp video çektiğim doğrudur" notuyla Twitter hesabından paylaştı. Maçta Erdoğan'ın yanı sıra MİT Başkanı İbrahim Kalın, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, İzmir milletvekilleri Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Alpay Özalan ile Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu'nun yer aldığı görüldü. Maçta; Erdoğan'ın formasını giydiği yeşil takım, beyaz takımı 50-22 mağlup etti.

Erdoğan’ın basket oynadığı görüntülere, Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Hüseyin Baş'ın Twitter hesabından şu yorumu yaptı:

"Basketbol oynadığı videoları yayıp bizim liderimiz hala çok genç pazarlaması yapmak aslında liderinizin genç olmadığını ancak gençmiş gibi gösterilmeye ihtiyacı olduğunu ilan ettiğiniz anlamını taşıyor. Ve komik duruyor."

Hüseyin Baş ile Mustafa Varank arasında 'basketbol' polemiği: 'Komik duruyor' - Resim : 1

Varank ise “Asıl komik olan, şeyhlik iddiasındaki babasından miras olarak parti devralıp siyasetçiyim diye utanmadan ortalıkta gezip yorum yapabilmek" yanıtını verdi.

Varank'ın bu yanıtının üzerine Hüseyin Baş, "Öte yandan utanması gereken babasının partisini yöneten biri değildir, devletin malını babasının malı gibi çarçur edenler, milletin hakkını sağa sola peşkeş çekenlerdir. Ayrıca babam şeyh olsaydı dizinin dibinden ayrılmazdınız zira bayılırsınız şeyhlere" dedi. (Kısa Dalga)

Gündem