İddia: İmamoğlu’ndan Kılıçdaroğlu'na ‘sitem’ telefonu

İddia: İmamoğlu’ndan Kılıçdaroğlu'na ‘sitem’ telefonu
İmamoğlu'na yakın bir isim, Kılıçdaroğlu'nun son 3 programının İmamoğlu'na haber verilmediğini öne sürdü.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun son günlerde İstanbul’daki bazı programlarına davet edilmemesi üzerine CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu arayarak sitem ettiği iddia edildi.

İmamoğlu, tutuklu bulunan TELE1 TV Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ için geçen Cumartesi düzenlenen dayanışma gecesine katılmamıştı. Geceye CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu katılırken, İmamoğlu'nun Şehir Tiyatrolarının açılış galasında yer almıştı.

Ertesi sabah Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu, idam edilen eski Başbakan Adnan Menderes'in mezarı başındaki anmada bir araya gelirken, Kılıçdaroğlu aynı gün İstanbul ilçe başkanlarıyla bir araya geldi. Sözcü yazarı İsmail Saymaz, önceki gece genel merkezden gelen bir mesajla İmamoğlu'nun bu toplantıya katılmasının engellendiğini iddia etmişti.

Halk Tv’den Seyhan Avşar’ın haberine göre, Kılıçdaroğlu'na yakın isimler İmamoğlu'nun Genel Başkanı yalnız bıraktığını, Kılıçdaroğlu'nun İstanbul'da bir programda olduğu saatlerde İmamoğlu'nun başka bir etkinlikte olmasının parti teamüllerine uygun olmadığını belirtirken, İmamoğlu cephesinden ise farklı açıklama geldi.

İmamoğlu'na yakın bir isim, Kılıçdaroğlu'nun son 3 programının İmamoğlu'na haber verilmediğini öne sürdü.

İmamoğlu’nun Kılıçdaroğlu'nu arayarak, "Sayın genel başkanım ben partinin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı'yım. Son 3 programınız bize bildirilmiyor" diyerek sitem ettiği, Kılıçdaroğlu'nun ise "Aaa öyle mi ben buna bir bakayım" yanıtını verdiği iddia edildi. (Kısa Dalga)

Gündem