İddia: Yargıtay üyesi odasında cinsel ilişki sırasında kat görevlisine yakalandı

İddia: Yargıtay üyesi odasında cinsel ilişki sırasında kat görevlisine yakalandı
Yargıtay’da hukuk dairelerinden birinde görev yapan bir erkek üyenin, makam odasında bir kadınla ilişki sırasında kat görevlisine yakalandığı iddia edildi.

Yargıtay'da hukuk dairelerinden birinde görev yapan bir erkek üyenin, makam odasında bir kadınla ilişki yaşarken kat görevlisine yakalandığı iddia edildi. Yargıtay üyesinin izne ayrıldığı belirtiliyor.

KADININ YARGITAY ÇALIŞANI OLMADIĞI İLERİ SÜRÜLDÜ

T24’ten Asuman Aranca’nın haberinde, bir hukuk dairesi üyesinin Yargıtay’daki odasında bir kadınla cinsel birliktelik yaşarken yakalandığı iddiası yer aldı.

Mesai saati sonrası odaların temizliği için katları dolaşan kat görevlisi, kapısını kilitleyen üyenin odasına kendisinde bulunan anahtarla kapıyı açarak girdi.

Odanın iç bölümündeki dinlenme odasına geçen kat görevlisi, burada karşılaştığı görüntüyle büyük şok yaşadı.

Kat görevlisi, hukuk dairesi üyesi ile bir kadını birlikte olurken gördü. Olayın ardından üyenin izne ayrıldığı belirtilirken, birlikte olduğu kadının ise Yargıtay çalışanı olmadığı ifade ediliyor.

YARGITAY YETKİLİLERİ OLAYDAN HABERDAR OLMADIKLARINI SÖYLEDİ

Yeni Yargıtay binasındaki üyelerin odalarının iç kısmında bir dinlenme bölümü ve bir banyo da bulunuyor. Yargıtay yetkilileri ise iddiadan haberdar olmadıklarını öne sürdü.

Gündem