İmamoğlu: Eski akrabalarından, eski yol arkadaşlarından kim kaset yayınlayacak diye şaşırdık. Ya utanılacak şeyler anlatılıyor

İmamoğlu: Eski akrabalarından, eski yol arkadaşlarından kim kaset yayınlayacak diye şaşırdık. Ya utanılacak şeyler anlatılıyor
İBB Başkanı ve cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu, "Eski yakınlarından, eski akrabalarından, eski yol arkadaşlarından kim kaset yayınlayacak diye artık şaşırdık. Dinlediklerimizi ağzımız bir karış açık dinlemiyor muyuz? Ya utanılacak şeyler anlatılıyor" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu, Çorum'da konuştu. Millet ittifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun selamını getirdiğini söyleyen İmamoğlu, "Doğu'dan Batı'ya, Karadeniz'den Akdeniz'e hayatlarımızı değiştirecek o güne çok az zaman kaldı. 14 Mayıs'ta millet iradesinin iktidara gelmesine çok az kaldı" dedi.

Yeşildağ ailesinin en küçük kardeşi Ali Yeşildağ'ın iktidara ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik iddialarını gündeme getiren İmamoğlu, "Bu akşam eski yakınlarından, eski akrabalarından, eski yol arkadaşlarından kim kaset yayınlayacak diye artık şaşırdık" ifadelerini kullandı.

İmamoğlu mitingde özetle şunları söyledi: "Tarım yok olmuş. Hayvancılık bitmiş. Sanki dün iktidara gelmiş gibi vaatlerde bulunuyorsunuz. Bu güne kadar neredeydiniz?

Ne özgürlük kaldı, ne mutluluk. Sevgili gençler bir tweet atsa korkuyorlar. Biri bir şey söylese başıma bir şey mi gelecek diye düşünüyor. Geriye doğru gidiyoruz. Ne huzur kaldı ne de geleceğe güven kaldı. Yoksullukla, yolsuzlukla mücadele edeceğiz dediler Türkiye'yi yolsuzluk ülkesine çevirdiler.

Ne şeffaflık ne liyakat kaldı. 21 yılda üzerlerine ne yazık ki çok kir çok pislik bulaştı. Bu akşam eski yakınlarından, eski akrabalarından, eski yol arkadaşlarından kim kaset yayınlayacak diye artık şaşırdık. Dinlediklerimizi ağzımız bir karış açık dinlemiyor muyuz? Ya utanılacak şeyler anlatılıyor. Bu devletin bu milletin malına böyle bakılır mı." (Kısa Dalga)

Gündem