İmamoğlu: İktidar partisine üye belediyelere de katkımız oldu, isimlerini vermiyoruz, başlarına bir şey gelmesin

İmamoğlu: İktidar partisine üye belediyelere de katkımız oldu, isimlerini vermiyoruz, başlarına bir şey gelmesin
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Bugünün iktidar partisine üye olan bazı belediyelere de katkılarımız olmuştur. Olmaya da devam edecektir. Sadece isimlerini vermiyoruz, başlarına bir şey gelmesin diye” dedi.

İBB iştiraki BELBİM AŞ’nin, İzmit Belediyesi iştiraki SARBAŞ ile ortaklaşa geliştirdiği ‘Çınarkart’ projesi tanıtıldı. İBB'nin bu dönemde 350'nin üzerinde belediyeyle proje ürettiğini belirten İmamoğlu, özetle şunları söyledi:

Çok güzel hizmetler yapıyoruz

"3,5 seneyi biraz aşan dönem içerisinde yaptıklarımızla bugünün iktidarını, bugünün hükümetini, en tepesindeki şahsiyetten, Sayın Cumhurbaşkanı'ndan bakanına, İstanbul'daki siyasilerine varıncaya kadar, günlerini gecelerini ne kadar meşgul ettiğimizi sizler görüyorsunuz.

Tek sebebi var; hizmet yapıyoruz. Çok güzel hizmetler yapıyoruz. Bu hizmetlerimizin kaynağında bir kişinin marifeti asla yok. Yani içinde binlerce, hatta on binlerce kahraman var. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 86 bin çalışanı var. Liyakati ile göreve gelmiş yönetici arkadaşlarımız var. Hiçbirisi bizim ahbabımız, çavuşumuz değil. Akrabamız hiç değil. Tümden, geçmişteki birikimleriyle bugün göreve geldikleri mevkilerde görevini en iyi şekilde yapmaya çalışan yönetici arkadaşlarımız var.

Buradaki incelikleri lütfen siz de görünüz

Kimiz biz? Cumhuriyet Halk Partili, Millet İttifak’ının adayı, İstanbul'u kazanmış bir heyetiz. Sosyal demokrat belediyeciliğin tam hücresinde duran insanlarız. Aynen Fatma Hanım'ın İzmit'te olduğu gibi ya da diğer belediyelerde olduğu gibi. Dolayısıyla bu güzel hizmetleri takip ediniz. Buradaki incelikleri lütfen siz de görünüz. İnsanlarımıza anlatınız. Çok başarılı olacağız. Gerçekten sadece kentimizdeki paydayı değil, yakın çevremize, milletimize, Türkiye'mize, hatta bir adım ileri geçiyorum, yakın coğrafyamıza nasıl katkı sunarıza kadar…

Özellikle Marmara Bölgesi’ndeki belediyelerle de önemli iş birlikleri içindeyiz. Bütün Marmara'daki şehirlerle ve oradaki sosyal demokrat belediyelerle bir araya geliyor ve onların da düşüncelerini alıyor, birlikte projeler üretiyoruz. Yalnızca CHP’li belediyeler değil, kapımızı hangi belediye çalsa ona da ‘Evet’ diyoruz. Yani bugün o partinin, bu partinin belediyesi diye bakmaksızın bütün belediyelere katkı sunuyoruz. Bugünün iktidar partisine üye olan bazı belediyelere de katkılarımız olmuştur, olmaya da devam edecektir. Sadece isimlerini vermiyoruz, başlarına bir şey gelmesin diye. Çok daha güzel, barış içerisinde, güzellikler içerisinde, insanlarımızın birbirine iyi gözle baktığı günlerde, düşünün ki biz daha neler neler yaparız, ne kadar büyük ve ne kadar güzel işler yaparız." (ANKA)

Gündem