İmamoğlu: Kurgu olduğuna inanıyorum

İmamoğlu: Kurgu olduğuna inanıyorum
İBB Başkan Adayı Murat Kurum'un bir vatandaşla gerçekleştirdiği diyalogun kurgu olduğu öne sürüldü. Vatandaş, Kurum'a Beykoz'da arsasının yıkıldığını ve 5 yıldır kentsel dönüşüme alınmadığını belirtti. Ancak Beykoz'da İBB tarafından yıkılan bina olmadığı ifade edildi. İmamoğlu da olayın kurgu olduğunu söyledi.

İBB AKP adayhı Murat Kurum ile bir vatandaşın, ‘Beykoz'da arsam yıkıldı, 5 yıldan beri kentsel dönüşüme girecekti. Kurtarın bizi.’ diyaloğunun kurgu olduğu öne sürüldü. İBB Haber Beykoz’da İBB’nin dönüşüm alanında yıkılan bina olmadığını duyurdu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Pendik'te Kent Lokantası açılışına konuya ilişkin soruları yanıtladı. İmamoğlu, "İlk gün sordurdum. Böyle bir yer var mı diye. Böyle bir yer yok. Ben buradan çağrı yapıyorum. O hanımefendi lütfen bizi arayın. Ben tatilde değilim. İstanbul'dayım. Kendisini bekliyorum. Bizi arasın. Bakalım binası neredeymiş? Beni herkes bulabiliyor. O da beni tak diye bulabilir. Bizi lütfen arasın. Beni bir gün içerisinde aramazsa bu işin sağlam bir kurgu olacağına inanacağım" dedi.

Gündem